Problem z zainstalowaniem FIFY 2006
Mam problem z zainstalowaniem fify2006. Gdy wkladam plyte to nie wczytuje sie autorun, a jak chce ja uruchomic recznie, to wyskakuje mi takie cos: G:\ is not a valid Win32 application. Rozumiem co jest napisane, ale nie wiem gdzie jest przyczyna i jak sobie z tym poradzic.
Prosze o pomoc :( [/list]
Prosze o pomoc :( [/list]
Odpowiedzi: 4
Mnie juz powoli zaczynaja meczyc w co drugim temacie pytania o to czy program jest legalny czy tez nie. Po pierwsze guzik Was to powinno obchodzic, po drugie od tego sa moderatorzy, a po trzecie lewizna zawsze wyjdzie.
Wstrzymajcie sie wiec prosze z takimi postami, bo i tak zostana usuniete.
Wstrzymajcie sie wiec prosze z takimi postami, bo i tak zostana usuniete.
Ale z was lolki. Mam legala – angielskiego :D. Blad juz naprawilem. Po prostu przeinstalowalem stary dysk z winem i zainstalowalem wszystko od nowa a ten co jest zostal, bo na nim sie nie chcialo zainstalowac, a na tym teraz – polskim, chodzi normalnie 8)
P.S. No ale wina mam nielegala, nie ukryje sie tego, zreszta tutejsi forumowicze pewnie w wiekszosci tez :twisted:
P.S. No ale wina mam nielegala, nie ukryje sie tego, zreszta tutejsi forumowicze pewnie w wiekszosci tez :twisted:
jeśli nie masz legala to zmień forum, bo tu się nie popiera piractwa, a forum jest naprawdę bardzo wartościowe merytorycznie i szkoda by było wylecieć za takie coś.
główna przyczyną moźe być to ze gra nie jest legalna.
Strona 1 / 1