problem z zainstalowaniem biblioteki ''uxtheme.dll''
otoz juz kilka razy instalowalem ja(biblioteka potrzebna w systemie aby obslugiwac style w xp (przerobiona odpowiednio)) z roznych stronek (takze w waszej– centrumxp.pl) i za kazdym razem nie moge zainstalowac
(mam winde xp sp2)
z waszej stronki mi po jakims czasie wyskakuje komunikat ze niedozwolona komenda systemu 16 bitowego czy jakos tam i jest zamknij i ignoruj.
jak daje ignoruj to mi wyskakuje jeszcze tak 3 razy
a potem zekomo sie instaluje bo pozniej wcale nie ma komunikatow systemu xp opisqaqnych w waszych radach
po kilku takich instalacjach mam takie oto biblioteki w folderze windows/system32
uxtheme.dll
uxtheme.ubk
uxtheme_locked.dll
uxtheme_original.dll
uxtheme_pathed.dll
(wszystkie pliki maja 214 kb)
dlatego kieruje do was pytanie gdyz chce miec style w systemie no i czy nie wiecie jak na te moje problemy poradzic... np zamiast plikow exe jakis juz dobry plik uxtheme.dll
no i co z tymi wszystkimi plikami uxtheme w moim systemie??
bardzo prosze o pomoc
(mam winde xp sp2)
z waszej stronki mi po jakims czasie wyskakuje komunikat ze niedozwolona komenda systemu 16 bitowego czy jakos tam i jest zamknij i ignoruj.
jak daje ignoruj to mi wyskakuje jeszcze tak 3 razy
a potem zekomo sie instaluje bo pozniej wcale nie ma komunikatow systemu xp opisqaqnych w waszych radach
po kilku takich instalacjach mam takie oto biblioteki w folderze windows/system32
uxtheme.dll
uxtheme.ubk
uxtheme_locked.dll
uxtheme_original.dll
uxtheme_pathed.dll
(wszystkie pliki maja 214 kb)
dlatego kieruje do was pytanie gdyz chce miec style w systemie no i czy nie wiecie jak na te moje problemy poradzic... np zamiast plikow exe jakis juz dobry plik uxtheme.dll
no i co z tymi wszystkimi plikami uxtheme w moim systemie??
bardzo prosze o pomoc
Odpowiedzi: 3
Miałeś zacytować dokładnie, sprawdź sugestie w przyklejonym temacie SLAY3ERa o 16–bitowym podsystemie.
Swego czasu na forum podawałem link do wersji UXtheme Patchera bodaj na amnezji, sciągnij i zainstaluj.
Wcześniej jednak usuń te wszystkie biblioteki i sfc /scannow
Swego czasu na forum podawałem link do wersji UXtheme Patchera bodaj na amnezji, sciągnij i zainstaluj.
Wcześniej jednak usuń te wszystkie biblioteki i sfc /scannow
no pisze tak jak powiedzialem...
ramka pod tytulem 16 bitowy windows
a tresc to nie dozwolona komenda cos tam cos tak
pomozcie!!
ramka pod tytulem 16 bitowy windows
a tresc to nie dozwolona komenda cos tam cos tak
pomozcie!!
Ten komunikat – o niedowolonej komendzie – zacytuj go, proszę, dokładnie.
Strona 1 / 1