problem z zainstalowaniem alcohola120%
Potrzebuję program Alcohol l20%. Niestety podczas instalacji pojawia się taki komunikat(pojawia się za kaźdym razem):
Nie moźna uzyskać dostępu do usługi Instalatora Windows.
Moźe się to zdarzyć, jeśli system Windows działa w trybie awaryjnym lub jeśli Instalator Windows nie jest poprawnie zainstalowany. Skontaktuj się z personelem pomocy technicznej.
Juź mówię, źe mój system nie działa w trybie awaryjnym.
próbowałem uruchom >> services.msc a później włączyć
InsWidows, niestety:
Nie moźna uruchomic usługi Instalator Windows na komputerze Komputer lokalny. Błąd 997: Pokrywająca się operacja We/Wy jest w toku.
Ja nawet niechcę, źebyście rozwiązali problem tego komunikatu(bo niektóre programy teź niedadzą się zainstalować)–chyba będę zmuszony do formata..., ale cgcuiałbym źebyście napisali, skąd moźna ściągnąć wersję trial, ale bez instalacji(juź zainstalowaną)–i czy to pomoźe?(muszę ten program mieć jak najszybciej!!)
dzienks za odpowiedź
Nie moźna uzyskać dostępu do usługi Instalatora Windows.
Moźe się to zdarzyć, jeśli system Windows działa w trybie awaryjnym lub jeśli Instalator Windows nie jest poprawnie zainstalowany. Skontaktuj się z personelem pomocy technicznej.
Juź mówię, źe mój system nie działa w trybie awaryjnym.
próbowałem uruchom >> services.msc a później włączyć
InsWidows, niestety:
Nie moźna uruchomic usługi Instalator Windows na komputerze Komputer lokalny. Błąd 997: Pokrywająca się operacja We/Wy jest w toku.
Ja nawet niechcę, źebyście rozwiązali problem tego komunikatu(bo niektóre programy teź niedadzą się zainstalować)–chyba będę zmuszony do formata..., ale cgcuiałbym źebyście napisali, skąd moźna ściągnąć wersję trial, ale bez instalacji(juź zainstalowaną)–i czy to pomoźe?(muszę ten program mieć jak najszybciej!!)
dzienks za odpowiedź
Odpowiedzi: 1
Format nie będzie chyba potrzebny, często się zdarza źe instalator windowsa nawala. Naprawisz to wpisując w poleceniu "uruchom" z menu start tych komend: msiexec /unregister (enter) i druga : msiexec /regserver (teź enter). Od teraz wszystkie aplikackie które uruchamiają sie z instalatora windows będą działać.
Strona 1 / 1