Problem z XP
Mam następujący problem. Nigdy mi się to nie działo. Jadę na tym XPeku przez ponad rok no i dzisiaj staram się zalogować to pokazuje mi się tylko tapeta i od razu mnie wylogowuje. Wie ktoś moźe co się stało z moim systemem. Teraz jestem na kompie od brata, bo na moim nie da się nic zrobić, no bo praktycznie rzecz biorąc zalogować się nie moźna. Jakaś inna opcja niź format czy reinstalka, bo nie uśmiecha mi się to, ale w ostateczności to zrobie. Czekam na pomoc. Prosze[/i]
Odpowiedzi: 1
Albo profil się posypał, albo explorer.
Odpal konsolę odzyskiwania – z płyty instalacyjnej – przeprowadź sprawdzenie dysku chkdsk , sprawdź opcję sfc ,a w ostateczności podmień rejestr – link do opisu jest na forum.
Ew. moźesz od razu spóbowac "naprawić" system – reinstalacja z wykorzystaniem opcji naprawy – szczegóły równieź w archiwum.
Odpal konsolę odzyskiwania – z płyty instalacyjnej – przeprowadź sprawdzenie dysku chkdsk , sprawdź opcję sfc ,a w ostateczności podmień rejestr – link do opisu jest na forum.
Ew. moźesz od razu spóbowac "naprawić" system – reinstalacja z wykorzystaniem opcji naprawy – szczegóły równieź w archiwum.
Strona 1 / 1