problem z xp

witajcie, mam mały ale za to uciąźliwy problem którego nie mogę rozwiązać, moźe wy mi w tym pomoźecie.
Komputer działa przez jakiś czas bez zarzutów, po pewnym czasie mam problem z otwieraniem niektórych programów ––– po prostu się nie otwierają. Restaruje komputer i znowu wszystko chodzi jak naleźy (przez pewien czas) i problem się powtarza. np.jak chcę uruchomić przeglądarkę acdse wyskakuje: acdse nie mógł uruchomić bazy danych. spróbuj przeinstalować acdse, otwierając outluka wyskakuje: wystąpił błąd podczas otwierania tej wiadomości. za mało pamięci
Bardzo proszę o rady i pomoc w tym moim problemie. z góry wszystkim dziękuję i pozdrawiam.

Odpowiedzi: 5

hej sformatowałem jeszcze raz komputer, lecz nie zainstalowałem serwis packa, mija juź drugi dzień i wszystko jest ok. mam nadzieję źe to była tego przyczyna.
Anonymous
Dodano
10.05.2004 15:52:18
SLAY3R:
Czy po wystąpieniu tego komunikatu, w podglądzie zdarzeń system odnotowywuje jakieś błędy. Jeźeli tak zacytuj je tutaj.

To po pierwsze...
Poza tym – podaj czy nie bawiłeś się w podkręcanie biosu/systemu.
Anonymous
Dodano
08.05.2004 12:26:48
Czy po wystąpieniu tego komunikatu, w podglądzie zdarzeń system odnotowywuje jakieś błędy. Jeźeli tak zacytuj je tutaj.
SLAY3R
Dodano
07.05.2004 18:43:32
mam 2 kości po 256 RAM
skanowałem juź najróźniejszymi programami i nic nie wykrywało.
pozdrawiam
Anonymous
Dodano
07.05.2004 18:17:58
Przeskanuj kompa pod kątem wirusów i trojanów na dobry początek. Ile masz pamięci RAM :?:
Pawek
Dodano
07.05.2004 17:20:04
Anonymous
Dodano:
07.05.2004 17:09:15
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1