Problem z XP !!
Zainstalowałem na XP'ka Max Payne'a 2. Wymagal on directxa 9.0. Zainstalowalem go z plyty, nastepnie max payna i trza bylo resetnac kompa. Jak zresetowalem to prawie zadne programy mi nie dzialaja (wyskakuje ze "Zly obraz systemu NT") i nie mam CD–ROMA i dzwiekowej. Gdy wchodze do menedzera urzadzen przy CD–ROM i Avance (dzwiek) sa trojkaciki. Nie wiecie jak to naprawic :/??
Odpowiedzi: 8
Standartowo przywracanie jest załączone (no chyba źe sam wyłączyłeś).
Właściwości systemu–przywracanie systemu.
Zobacz czy jest zaznaczone.
Właściwości systemu–przywracanie systemu.
Zobacz czy jest zaznaczone.
MarcinX:To masz problem.
Moźna odinstalować DX ,ale moim zdaniem mała szansa na sukces.
Moźna nałoźyć system,naprawi uszkodzone pliki,przywróci Dx8.1.
Przywracanie systemu to fajna funkcja i warto mieć ją załączoną.
A gdzie wlaczyc ta funkcje?
gieras:zakladalem juz topic na ten temat. trzeba fakt pisania 2 takich samych topicow zglaszac modkom.mcscr@by:
Po co zakładasz nowe topic`ki w róznych działach i opisujesz to samo.Jeden raz w zupełnosci wystarczy.
To chyba najskuteczniejsza metoda.Czas zaczać pomagac troche modkom :wink:
Odpal sysyetm z CDROM i daj Naprawianie Instalacji Windows XP (czy jakos tak)
Twoja jedyna szansa ;)
Jeszcze mozesz probowac zabawy z deinstalatorami DX9 – jest ich na necie sporo (np Eradicator DX9 itp). Ale tego nie polecam :]
Twoja jedyna szansa ;)
Jeszcze mozesz probowac zabawy z deinstalatorami DX9 – jest ich na necie sporo (np Eradicator DX9 itp). Ale tego nie polecam :]
zakladalem juz topic na ten temat. trzeba fakt pisania 2 takich samych topicow zglaszac modkom.mcscr@by:
Po co zakładasz nowe topic`ki w róznych działach i opisujesz to samo.Jeden raz w zupełnosci wystarczy.
k4cz0r:Zainstalowałem na XP'ka Max Payne'a 2. Wymagal on directxa 9.0. Zainstalowalem go z plyty, nastepnie max payna i trza bylo resetnac kompa. Jak zresetowalem to prawie zadne programy mi nie dzialaja (wyskakuje ze "Zly obraz systemu NT") i nie mam CD–ROMA i dzwiekowej. Gdy wchodze do menedzera urzadzen przy CD–ROM i Avance (dzwiek) sa trojkaciki. Nie wiecie jak to naprawic :/??
To masz problem.
Nie mam zadnego punktu, bo mam ustawione chyba, zeby sie nie tworzyly punkty :/
Strona 1 / 1