Problem z XP !!

Zainstalowałem na XP'ka Max Payne'a 2. Wymagal on directxa 9.0. Zainstalowalem go z plyty, nastepnie max payna i trza bylo resetnac kompa. Jak zresetowalem to prawie zadne programy mi nie dzialaja (wyskakuje ze "Zly obraz systemu NT") i nie mam CD–ROMA i dzwiekowej. Gdy wchodze do menedzera urzadzen przy CD–ROM i Avance (dzwiek) sa trojkaciki. Nie wiecie jak to naprawic :/??

Odpowiedzi: 8

Standartowo przywracanie jest załączone (no chyba źe sam wyłączyłeś).
Właściwości systemu–przywracanie systemu.
Zobacz czy jest zaznaczone.
MarcinX
Dodano
14.12.2003 09:49:12
MarcinX:
To masz problem.
Moźna odinstalować DX ,ale moim zdaniem mała szansa na sukces.
Moźna nałoźyć system,naprawi uszkodzone pliki,przywróci Dx8.1.
Przywracanie systemu to fajna funkcja i warto mieć ją załączoną.

A gdzie wlaczyc ta funkcje?
Anonymous
Dodano
14.12.2003 00:21:56
gieras:
mcscr@by:

Po co zakładasz nowe topic`ki w róznych działach i opisujesz to samo.Jeden raz w zupełnosci wystarczy.
zakladalem juz topic na ten temat. trzeba fakt pisania 2 takich samych topicow zglaszac modkom.

To chyba najskuteczniejsza metoda.Czas zaczać pomagac troche modkom :wink:
McScr@by
Dodano
11.12.2003 00:32:13
Odpal sysyetm z CDROM i daj Naprawianie Instalacji Windows XP (czy jakos tak)
Twoja jedyna szansa ;)

Jeszcze mozesz probowac zabawy z deinstalatorami DX9 – jest ich na necie sporo (np Eradicator DX9 itp). Ale tego nie polecam :]
brtx
Dodano
10.12.2003 22:44:56
mcscr@by:

Po co zakładasz nowe topic`ki w róznych działach i opisujesz to samo.Jeden raz w zupełnosci wystarczy.
zakladalem juz topic na ten temat. trzeba fakt pisania 2 takich samych topicow zglaszac modkom.
gieras
Dodano
10.12.2003 22:42:36
k4cz0r:
Zainstalowałem na XP'ka Max Payne'a 2. Wymagal on directxa 9.0. Zainstalowalem go z plyty, nastepnie max payna i trza bylo resetnac kompa. Jak zresetowalem to prawie zadne programy mi nie dzialaja (wyskakuje ze "Zly obraz systemu NT") i nie mam CD–ROMA i dzwiekowej. Gdy wchodze do menedzera urzadzen przy CD–ROM i Avance (dzwiek) sa trojkaciki. Nie wiecie jak to naprawic :/??

McScr@by
Dodano
10.12.2003 22:40:33
To masz problem.
Moźna odinstalować DX ,ale moim zdaniem mała szansa na sukces.
Moźna nałoźyć system,naprawi uszkodzone pliki,przywróci Dx8.1.
Przywracanie systemu to fajna funkcja i warto mieć ją załączoną.
MarcinX
Dodano
10.12.2003 20:51:01
Nie mam zadnego punktu, bo mam ustawione chyba, zeby sie nie tworzyly punkty :/
Anonymous
Dodano
10.12.2003 20:43:46
Anonymous
Dodano:
10.12.2003 19:28:43
Komentarzy:
8