problem z xp wrr
heh no i mam problemik i mam nadzieje ze pomozecie mi go rozwiazac... otoz mam win xp i od pewnego czasu gdy wlaczam komputer pulipt zamiast tego od xp robi sie klasyczny... brzydko to wyglada wszytsko jest jakies takie duze ikonki literki i w ogole... probowalam juz to nie wiem ile razy zmienic ale za kazdym razem jak wlaczam kompa to sie zmienia na klasyczny... juz mnie to denerwuje i nie wiem co z tym zrobic... pomozcie... :(
Odpowiedzi: 10
no i jus mam po problemie... wkurzylam sie na maxaa i zrobilam formata hyhy:)) ale dziekuje za wszytskie rady... buzki:*
A moźe ta luna się uszkodziła :?:
Sprawdź moźe z tą luną, jest to theme z Windows XP Media Centre Edition (działa bez źadnych patchy)
Sprawdź moźe z tą luną, jest to theme z Windows XP Media Centre Edition (działa bez źadnych patchy)
oo tak a mozna tak troche po polsku... co to ten tweaker...?? bo mi to nic nie mowi – niestety...:( raczej sie niczym nie bawilam tylko co najwyzej zmienialam tapete na pulpicie i to wszystko... czy w ogole mozna cos jeszcze z tym zrobic czy juz mam sie tak meczyc z ta zmiana wygladu za kazdym wlaczaniem kompa... ehh... :(
Nie bawilas sie jakims tweakerem ? Byc moze kliknelas gdzies bez zastanowienia i w rezultacie wyglad pulpitu masz klasyczny a do tego zablokowane zmiany ?megiś:... od pewnego czasu gdy wlaczam komputer pulipt zamiast tego od xp robi sie klasyczny (...)
probowalam juz to nie wiem ile razy zmienic ale za kazdym razem jak wlaczam kompa to sie zmienia na klasyczny
sprawdzialam tak jak pisaliscie usluga kompozycji jest uruchomiona nawet ja jeszcze raz uruchamialam i tak nic:((((( wiec to chyba odpada... a wlasnie moze jeszcze jak ma byc to uruchamiane bo ja mam zaznaczone autimatycznie... a co do tych opcji wydajnosci to cio tam mialoby byc zaznaczone a cio nie... ?:*
No a jak pisał kolega wyźej usłgi kompozycji nie masz zatrzmanej???
:arrow: panel sterowania
:arrow: narzędzia adninistracyjne
:arrow: usługi
:arrow: kompozycje (musi być uruchomiona)
:arrow: panel sterowania
:arrow: narzędzia adninistracyjne
:arrow: usługi
:arrow: kompozycje (musi być uruchomiona)
no taakk ja wiem ze tak na pulpit wlasciwosci itd... ale wlaczajac kompa za kazdym razem to robie i ok zmieni sie na xp ale np jezeli go zrestaruje lub wylacze i wlacze z powrotem mam znowu pulpit "piekny" :x klasyczny wiec juz mnie to troche denerwuje za kazdym razem wlaczajac kompa zmieniac wyglad pulpitu:(
to kliknij sobie tak najprościej moźe pomoźe
:arrow: prawy klawisz na pulpicie
:arrow: właściwości
:arrow: zakładka kompozycje
:arrow: wybierz Windows XP
Standartowa odpowiedź :twisted:
:arrow: prawy klawisz na pulpicie
:arrow: właściwości
:arrow: zakładka kompozycje
:arrow: wybierz Windows XP
Standartowa odpowiedź :twisted:
a cio ma byc w tych opcjach wydajnosci...?? bo ja mam prawie wszytsko zaznaczone...:/ a i gdzie to zarzadzanie komp/uslugi bo ja to chyba jakas ciemna jestem stwierdzam wrr :?
Sprawdz takźe w Właściwościach systemu/Opcje wydajności.
Strona 1 / 1