Problem z wyszukiwarka
Mam problem z wyszukiwarka w XP. Jest jakas dziwna. Kto wie co zrobic aby byla normalna??
Pomocy!
Pomocy!
Odpowiedzi: 8
DZieki teraz dziala :):):)
wojti2001:emil:
HKEY_CURRENT_USER :arrow: Software :arrow: Microsoft :arrow: CurrentVersion :arrow: Explorer :arrow: CabientState
A moze mi ktos zdradzic dlaczego nie mam ttych wartosci od CurentVersion?? Szukalem niema :D:D:D A jak zrobilem sam to nie dziala :(
Miedzy Microsoft a CurrentVersion jeszcze Windows
HKEY_CURRENT_USER :arrow: Software :arrow: Microsoft :arrow: Windows :arrow: CurrentVersion :arrow: Explorer :arrow: CabientState
emil:Otwórz rejestr (najpierw robisz kopię zapasową) i wybierz klucze:
HKEY_CURRENT_USER :arrow: Software :arrow: Microsoft :arrow: CurrentVersion :arrow: Explorer :arrow: CabientState, tworzysz nową wartość (Edycja–>Nowy–>Wartość ciągu) wpisujesz "Use Search Asst" (bez cudzysowiów) i [Enter], klikasz 2–krotnie na tą wartość i w oknie które się pojawi w ramce 'Dane wartości' wpisujesz "no" (bez cudzysowiów), klikasz OK i zamykasz rejestr.
Powinno zostać przywrócone okno wyszukiwania jak z win 95/98.
A moze mi ktos zdradzic dlaczego nie mam ttych wartosci od CurentVersion?? Szukalem niema :D:D:D A jak zrobilem sam to nie dziala :(
Otwórz rejestr (najpierw robisz kopię zapasową) i wybierz klucze:
HKEY_CURRENT_USER :arrow: Software :arrow: Microsoft :arrow: CurrentVersion :arrow: Explorer :arrow: CabientState, tworzysz nową wartość (Edycja–>Nowy–>Wartość ciągu) wpisujesz "Use Search Asst" (bez cudzysowiów) i [Enter], klikasz 2–krotnie na tą wartość i w oknie które się pojawi w ramce 'Dane wartości' wpisujesz "no" (bez cudzysowiów), klikasz OK i zamykasz rejestr.
gulczkwas1:Nie martw się chłopcze. Na twoim miejscu zainstalował Opere.
Gulczkwas1 chłopcze :lol: a widziałeś kiedyś aby Opera była przeglądarką systemową :?:
Bo ja nie.
A Operę mam zainstalowaną i nie da rady :lol:
Wojti2001, moźe naprawa systemu ?
Ja natomiast gulczkwas1, na Twoim miejscu i z takimi "radami" poszedlbym do piwnicy posiedziec pare godzin, z nadzieja ze Ci sie troche poprawi.
Co tu Opera ma do roboty ? Zastapi systemowa wyszukiwarke ? To i moze XP na Linuksa przy jednej robocie zamienic ? Daj se chlopie siana z takimi "swiatlymi" radami i czytaj moze najpierw posta na ktorego chcesz odpowiedziec.
P.S. Masz rowniez pozdrowienia od Rebego :P .
Co tu Opera ma do roboty ? Zastapi systemowa wyszukiwarke ? To i moze XP na Linuksa przy jednej robocie zamienic ? Daj se chlopie siana z takimi "swiatlymi" radami i czytaj moze najpierw posta na ktorego chcesz odpowiedziec.
P.S. Masz rowniez pozdrowienia od Rebego :P .
gulczkwas1:Nie martw się chłopcze. Na twoim miejscu zainstalował Opere.
gulczkwas1 w tym poscie wojti2001 nie pyta co Ty bys zainstalowal, tylko jak rozwiazac Jego problem, jezeli masz jakies rozwiązanie to je podaj a nie opowiadaj co jest dla Niego lepsze.
Pozdrawiam
Nie martw się chłopcze. Na twoim miejscu zainstalował Opere.
Strona 1 / 1