Problem z wysyłaniem poczty e-mail !!!

](*,) Witam, proszę o pomoc w sprawie błędu logowania do serwera poczty wychodzącej. Spędziłem kilkadziesiąt godzin na kompie i w necie na forach opisujących ten problem i niczego się nie dowiedziałem. Problem mam taki ,że nie mogę wysyłać poczty z laptopa, korzystam z programu pocztowego IncrediMail. Mam w domu stacjonarny komputer i ten sam program i na nim wszystko chodzi jak ta lala, nawet moje konta, a na laptopie niestety nie. Przy próbie wysłania wiadomości wyskakuje błąd 421. Próbowałem już wszystkich metod opisanych na forach i nic nie pomaga. Obecnie jestem w holandii i na początku wszystko działało ale od pewnego czasu przestało. Korzystam z rutera i nawet jego reset nie pomógł. POMOCY [-o< [-o< [-o< Dodam jeszcze że laptop w domu działa, tylko w holandii przestał. Ponoć ma to związek z blokadą portu 25, tylko jak go odblokować??????:-k

Odpowiedzi: 1

Bierzesz instrukcję routera, logujesz się na niego i konfigurujesz go odblokowując port. Jak mamy pomóc skoro nawet modelu routera nie podałeś?
Bobi
Dodano
27.06.2007 15:14:28
lunatyk.tm
Dodano:
24.06.2007 22:19:11
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1