Problem z wysyłaniem plików w GG
Posiadam windows xp profesjonal i gg 6.1 nie mogę wogule wysyłać źadnych plików dlaczego?
Odpowiedzi: 8
jesli to zapora typu symantec to ja wylacz na czas wyaylania file a jesli zapora xp to ..panel sterowania ...zapora...wyjatki dodaj gg..aby odblokawac kanal..jesli to router to ustawinia..i zrobic off for send time
phpBB:Pliki przez GG moźesz wysyłać osobom, które są z twojej sieci, ew. jeśli masz zewnętrzny adres IP.
PS. Polecam program DC++ ;)
Niewiem kto ci o tym powiedział ale jest to nieprawda
Hey ^^ Jesli Zadnego nie Mozesz wysylac pliku :P to znaczy ze masz fire walla :P i blokuje wyjscie :P albo w systemie (program) albo systemowy albo sieciowy jesli chesz go wylaczyc odpisz :P to ci pomoge gg(noob) uzywaj miarandy :P :arrow:
najlepiej wylaczyc firewalla na czas wysylania(ty i osoba kotrej wysylasz). zrob polacznia bezposrednie i jesli masz SP2 to mozliwe ze masz windosowego firewalla.
moja sugestia, wysylanie plik przez gg nie jest napewno bezpieczne i wiecej zachodu niz porzytku. spróbuj przez jakis inny program np. wspomniany DC++ lub jakis inny tego typu program
moja sugestia, wysylanie plik przez gg nie jest napewno bezpieczne i wiecej zachodu niz porzytku. spróbuj przez jakis inny program np. wspomniany DC++ lub jakis inny tego typu program
Sprawdź ustawienia Wybierz UstawieniaKomunikator I wpisz Przyjmuj wiadomości graficze na 255 kb
posiadam norton internet security 2005czy przez to moźe być problem?
Pliki przez GG moźesz wysyłać osobom, które są z twojej sieci, ew. jeśli masz zewnętrzny adres IP.
Moźe być tak, źe masz zainstalowanego fairwalla, który to blokuje – tak samo z wysyłaniem obrazków.
Moźe być tak, źe masz zainstalowanego fairwalla, który to blokuje – tak samo z wysyłaniem obrazków.
tzn.? nie moźesz, bo co ? niebo wali Ci się na głowę?
Strona 1 / 1