Problem z wypakowaniem CS–a source

Gdy po ponad 4 dniach ściągania z muła counter–strike'a source chciałem go odpakować, wyświetliło mi sie okienko z źądaniem wprowadzenia hasła. Ciekawe, bo zadnego infa o haśle nie było. Proszę o jakiegoś linka/poradę co mam z tym dalej zrobić. :roll:

Odpowiedzi: 4

Ok trudno temat zakonczony poszukam odpowiedzi gdzie indziej. Dziwie sie tylko, ze piractwo tępione jest tylko na forum, a w rzeczywistości na ulicy kazdy przechodzi obok tego zjawiska obojętnie, a nawet z niego koźysta
Sim0n
Dodano
15.10.2005 12:37:00
Sim0n:
Jasne człowieku myślisz ze wszystkich stac na by bez przerwy kupowac oryginaly?? I ty niby nie masz pirackich gier?? hahahaaha. jasne. nie oszukujmy sie wszyscy wiedzą ze 97% rynku gier jest zdominowanych przez gry pirackie. Ale ja sie nie wdaje w dyskusje czy to dobre czy złe, ja poszukuje odpowiedzi na pytanie zawarte w temacie.

to tutaj jej nie znajdziesz :!: :!: zanim zaczniesz zadawać takie pytania zapoznaj sie z regulaminem.

nie oszukujmy sie wszyscy wiedzą ze 97% rynku gier jest zdominowanych przez gry pirackie.

to nikogo nie usprawiedliwia
adik154
Dodano
15.10.2005 12:32:52
Jasne człowieku myślisz ze wszystkich stac na by bez przerwy kupowac oryginaly?? I ty niby nie masz pirackich gier?? hahahaaha. jasne. nie oszukujmy sie wszyscy wiedzą ze 97% rynku gier jest zdominowanych przez gry pirackie. Ale ja sie nie wdaje w dyskusje czy to dobre czy złe, ja poszukuje odpowiedzi na pytanie zawarte w temacie.
Sim0n
Dodano
15.10.2005 12:24:20
najlepeiej kupić half life 2.tam będzie ten counter.i hasło i będziesz mógł sobie pograć w necie.

nie dość źe złodziej to jeszcze ***
klonpiotr
Dodano
15.10.2005 12:01:14
Sim0n
Dodano:
15.10.2005 11:54:02
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1