problem z wypakowanie plików .nrg !!
mam problem z wypaleniem ściągnietej gry anno 1503 .
w foderze sa 2 pliki ( po ok 500 MB ) .nrg i jeden .jpg ( ok. 30Kb )
usiłuje wypalić to na płytkach ( jako plik obrazu ) za pomoca NERO ale pojawia sie napis :
"PODANY ROZMIAR BLOKU NIE ZGADZA SIE Z DŁUGOŚCIA OBRAZU.
ROZMIAR BLOKU MOZE BYC NIEPRAWIDŁOWY. CZY CHCESZ POPRAWIC TE WARTOŚĆ CZY TEZ ZIGNOROWAĆ PROBLEM"
jak klikne IGNIRUJ to na wypalonej płytce mam dalej plik w tej samej formie .nrg + jpg
jak klikne POPRAW pojawia sie panel :"USTAWIENIE OBRAZU IMPORTOWANEGO"
próbowałem z deamonem i pojawia sie info: " SYSTEM NIE MOZE ODCZYTAĆ Z TEGO TYPU DYSKU. DYSK MOZE BYC USZKODZONY LUB UZYWA FRMATU NIEZGODNEGO Z SYSTEMEM WINDOWS"
macie jakieś pomysły ?? szkoda wywalać mi to do kosza ... :–((((
miki
w foderze sa 2 pliki ( po ok 500 MB ) .nrg i jeden .jpg ( ok. 30Kb )
usiłuje wypalić to na płytkach ( jako plik obrazu ) za pomoca NERO ale pojawia sie napis :
"PODANY ROZMIAR BLOKU NIE ZGADZA SIE Z DŁUGOŚCIA OBRAZU.
ROZMIAR BLOKU MOZE BYC NIEPRAWIDŁOWY. CZY CHCESZ POPRAWIC TE WARTOŚĆ CZY TEZ ZIGNOROWAĆ PROBLEM"
jak klikne IGNIRUJ to na wypalonej płytce mam dalej plik w tej samej formie .nrg + jpg
jak klikne POPRAW pojawia sie panel :"USTAWIENIE OBRAZU IMPORTOWANEGO"
próbowałem z deamonem i pojawia sie info: " SYSTEM NIE MOZE ODCZYTAĆ Z TEGO TYPU DYSKU. DYSK MOZE BYC USZKODZONY LUB UZYWA FRMATU NIEZGODNEGO Z SYSTEMEM WINDOWS"
macie jakieś pomysły ?? szkoda wywalać mi to do kosza ... :–((((
miki
Odpowiedzi: 6
A programem WinISO nie da sie otworzyc tego obrazu i poten przekonwertowac go do formatu ISO :?: Kiedys tez tak mialem i WinISO pomogl. Potem mozna bylo bez problemu nagrac ISO na plytke.
to chyba jedyne rozwiazanie – szkoda tylko straconego czasu ssania 12h ... :–((
m.
m.
to chyba jedyne rozwiazanie – szkoda tylko straconego czasu ssania 12h ... :–((
m.
m.
m oze obraz jest walniety sprobuj jeszce raz zassac bo gdyby bylo wszystko si to nero ny ladie wypalil
deamonem, alkoholem nic nie daje ...
m.
m.
hm... a programem Alcohol 120% próbowałeś
Strona 1 / 1