Problem z wyłączeniem Windowsem XP

Mam problem z wyłaczeniem laptopa! Zainstalowany na nim system operacyjny to Windows Xp. Gdy chce wylaczyc go klikam Start>Wyląćz>Wyłącz i nie ma zadnej akcji komputer sie ni wylacza. Zeby wylaczyc go Musze kliknac Start>Wyloguj>Przelacz na innego uzytkownika a potem w lewym dolnym rogu mam wylacz i wtedy klikam i sie wylacza. Nie wiem tez czy to ma cos wspolnego ale w opcjach zasilania mam ustawione ze jesli pokrywa zosatnie zamknieta to komputer powinien wejsc w stan oczekiwania co tez sie nie dzieje. To wszystko stalo sie mniej wiecej po 3 dniach uzywania windows XP, wczesniej wszystko dzialalo. Potrzebuje pomocy! jak wiecie cos na ten temat albo spotkaliscie sie juz tym to prosze o pomoc. Pozdrawiam

Odpowiedzi: 2

Dzięki za odp. :) ja zdecydowałem źe zrobie sobei reinstalacje XP i teraz tez chodzi wszystko ok zainstalowałem sobie firewalla (Zone Alarm) i program antyvir – AVAST. Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam
KrzysiuJarzynaZeSzczecina
Dodano
26.09.2004 01:17:46
Miałem podobny problem i przeskanowałem komp antyvirem "Avast" okazało się źe to wirus.
I wszystko chodziło ok.
SoWiK
Dodano
25.09.2004 22:25:40
KrzysiuJarzynaZeSzczecina
Dodano:
23.09.2004 23:21:11
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1