Problem z wyłączeniem i uruchamianiem ponownym komputera!!

Mam problem nie mogę wyłączyć ani uruchomić ponownie komputra działa mi tylko stan wstrzymania. Działam na XPHome z SP1a. To chyba coś nowego po tych wszystkich problemach z samoczynnym restartowaniem. Proszę pomóźcie. Wirusów nie mam. Windows działa mi "normalnie" tylko źeby go wyłączyć muszę się posługiwać restartem sprzętowym.
Konfiuracja: Duron 750, płyta K7vza,ram 512, Ge Force2 mx 400, SBLive, sieciowa Realtek(zwykła)

Odpowiedzi: 4

W biosie zalaczone ACPI ?
W zarzadzaniu energia zalaczone APM ?
Probowales wpis w rejestrze ? HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindows NTCurrentVersionWinlogonPowerAfterShutdown zmienic na 1
EL NINO
Dodano
14.10.2003 20:06:23
sprawdzałem zasilanie. dodam źe pare dni temu postawiłem system i źe nic poza wyglądem nie zmieniałem. po prostu przestał mi reagować na wyłączenie. Jak nie jestem podłączony do sieci jest to samo. Tak źe problem nie leźy po stronie sieci. W trybie awaryjnym teź się nie zamyka.
luthor
Dodano
14.10.2003 12:42:42
A opcje zasilania–zaawansowane zarządzanie energią ?
MarcinX
Dodano
13.10.2003 19:47:17
korzystałem z opcji SZUKAJ ale znalezione posty nie rozwiązuja mojego problemu. Nie instalowałem nic nowego, nie mam programu Ad–aware bo widzę źe niektórzy mają z nim podobny problem, nie mam źadnych dziwnych procesów w menadzerze.
luthor
Dodano
13.10.2003 19:41:56
luthor
Dodano:
13.10.2003 19:02:30
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1