Problem z wychodzeniem nowo odpalonej gry do wina
Witam! Chciałbym zwrócić się z gorąco prośbą o pomoc. Mój problem polega na tym, iź w momencie odpalenia gry następuje jej uruchomienie (to oczywiste) ale w trakcie uruchamiania owa gra wychodzi do Wina, jednakźe caly czas laduje sie (bo pozostaje uruchomiona) na pasku zadań. Innym grom to zwykle nie pszeszkadzało np. Colin 3. GTA Vice City i inne, ale juź np. Mercedes Benz World Racing juź bardzo szkodzi powodując jej niemoźność uruchomienia. Dodam, źe ten "cyrk" nie powoduje wyświetlenia się zadnego komunikatu. Dlatego teź zwracam się z gorącą prośbą o pomoc od wszystkich, którzy znają rozwiązanie tego męczącego problemu.
Odpowiedzi: 2
Cześć. Mógłbys podać szczegóły. Jaka to gra, jaka wersja gry itp. Bez tego mogę ci powiedzieć jedynie, źe moźe być to problem ze sterownikami k. graficznej lub teź z grą... Napisz więcej a napewno coś spróbuję wykombinować. :wink: :wink: :wink: :D :D :) :)
U mnie się tak działo poprostu kiedy płyta była zła.Ale spróbuj uruchomic w trybie zgodności z 98/ME.moźe pomorze.U mnie niedziałało GTA III poniewaź była zła płytka.A na innych windach działało :?: