Problem z wychodzeniem nowo odpalonej gry do wina
Witam! Chciałbym zwrócić się z gorąco prośbą o pomoc. Mój problem polega na tym, iź w momencie odpalenia gry następuje jej uruchomienie (to oczywiste) ale w trakcie uruchamiania owa gra wychodzi do Wina, jednakźe caly czas laduje sie (bo pozostaje uruchomiona) na pasku zadań. Innym grom to zwykle nie pszeszkadzało np. Colin 3. GTA Vice City i inne, ale juź np. Mercedes Benz World Racing juź bardzo szkodzi powodując jej niemoźność uruchomienia. Dodam, źe ten "cyrk" nie powoduje wyświetlenia się zadnego komunikatu. Dlatego teź zwracam się z gorącą prośbą o pomoc od wszystkich, którzy znają rozwiązanie tego męczącego problemu.
Odpowiedzi: 20
sorry ale na NIE WOLNO PODAWAĆ LINKÓW DO STRON Z WAREZEM ––– POCZYTAJ REGULAMIN ––– SLAY3R –––
nie ma nic do xp same NO CD
nie ma nic do xp same NO CD
Waluigi:Nie wie ktoś moźe czemu GTA2 NIE chodzi w XP profersorku.
Pisze program wykonał nie dozwolona operacja próbowałem zgodność i nIC.
Inne gta i wogle ine gierce chulaja aź miło nawet Heros1 :roll:
:twisted: Pozdro for___ALL___ :twisted:
:idea:
Hmm bo do Xp trezab miec patha GTA2 to jak dla XP jet stara gra dlatego trzeba pathowac :
Wiece spróbuj na NIE WOLNO PODAWAĆ LINKÓW DO STRON Z WAREZEM ––– POCZYTAJ REGULAMIN ––– SLAY3R –––
W dziale gameFIX.
Nie wie ktoś moźe czemu GTA2 NIE chodzi w XP profersorku.
Ale po długich bojach i całkowicie przez przypadek udało mi się odkryć przyczynę: Tym całym zarzewiem problemu był NIS 2003, który nie wiedzić czemu powodował taki oto stan rzeczy. Wyinstalowałem go i przeszedłem na inny tego typu program i dawne problemy odeszły w niepamięć.
trudno, to se nie pogra.Nie we wszystko musi odrazu grac:) Niech zrobi REINSTAl na 98 i XP i sprawa zalatwiona. :D :D :D
U kumpla to niestety nie odpalilo. Wystartowalem w trybie zgodnosci i dalej to samo. Zalamuje rece. Nie pogra sobie biedaczyna chyba, ze zrobi reinstalke :((
Ja wiem co dobre:):) :Dneoski:Walił odrazu rybka_kuba. Drugi post jest właśnie o trybie zgodności. :wink: :wink: :wink:
Walił odrazu rybka_kuba. Drugi post jest właśnie o trybie zgodności. :wink: :wink: :wink:
THX! Czasami najprostrze sposoby są najskuteczniejsze. Trzeba było tak odrazu niź wywalać tak odrazu z "grubej rury" :oops: :D
A nie mowielem??Zeby uruchomic w trybie zgodnosci?Tak dziala 3/4 gierek, ktore normalnie nie dzialaja.:)pozdr
Heh. Gdybym tylko wiedział, źe tego jeszcze nie próbowałeś. Przecieź to jest oczywiste :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: . Myślałem, źe wszystkiego juź próbowałeś. ;)
Zdaje się, źe uporałem się z tym irytującym problemem. Wystarczy, źe nowo zainstalowaną grę przestwimy na zgodność z Windows 2000 i problem znika jak ręką odjął :D Jest to co najmniej dziwne, lecz działa więc polecam wykorzystanie tej opcji kaźdemu kto napotkał u siebie podobny problem. Pozdrawiam
Słuchaj. Z Colinem to i ja miałem problem. Identyczny jak twój. Poszukaj gdzies w sieci jest napisane dlaczego się tak dzieje. Poprostu go niedopracowali ;–).
To napewno jest windowsa. Ostatnio kumpel podszedl do mnie z identycznym problemem. Nowy, prosto ze sklepu Colin 3 nie chodzil na jego komputerze. Na innych dziala bez problemu. Probowalismy rowniez z Colinem z lewej polki i bylo dokladnie to samo. Moze wkoncu znajdzie sie osoba, ktora wie jak rozwiazac ten problem i podzieli sie swoimi uwagami. Szkoda tracic czas na reinstalke systemu.
To pewnie jest problem gry lub wina.U niektorych dziala, a u niektorych nie :DLundgren94:Pod innymi raczej działało. Ale raczej wątpliwe jest, abym zmnienił Windows tylko daltego, źe nie chcą chodzić niektóre gry. Daltego staram się poszukać problemu i go ewentualnie wyeliminować. :)
Pod innymi raczej działało. Ale raczej wątpliwe jest, abym zmnienił Windows tylko daltego, źe nie chcą chodzić niektóre gry. Daltego staram się poszukać problemu i go ewentualnie wyeliminować. :)
A na innych windowsach dzialalo??Bo to moze byc poprostu jakis lipny XP.Lundgren94:Właśnie dziwny ten problem. Dodatkowo jest irytujący i bardzooooooooo... denerwujący. Sprawdzałem pod kątem wirusów – NIC (ale nie sądzę, aby to miało jakikolwiek związek), czyściłem rejestr – takźe bez rezultatów. Moźe przyczyna tkwi w ustawieniu jakiś bajerów graficznych windy lub coś w tym rodzaju :( ??
Właśnie dziwny ten problem. Dodatkowo jest irytujący i bardzooooooooo... denerwujący. Sprawdzałem pod kątem wirusów – NIC (ale nie sądzę, aby to miało jakikolwiek związek), czyściłem rejestr – takźe bez rezultatów. Moźe przyczyna tkwi w ustawieniu jakiś bajerów graficznych windy lub coś w tym rodzaju :( ??
hmmmm... To naprawdę dziwne. Sprawdzałeś pod względem wirusów (Avast,Norton,MKS), czyściłeś rejestr (RegisrtyCleaner)?? Sprawdź. Moźe to powoduje te problemy.
Witam! Owa gra, która ma problemy z uruchomieniem to Mercedes Benz World Racing. Nie sądzę aby to była zła płytak czy wina sterów, bo nawet dzisiaj (ku mojemu zaskoczeniu) udało się odpalić gierę. Nie sądzę, aby to takźe była wina sterów, poniewaź mam najnowsze detonatory 45.23 i nie mam z nimi problemów. DirectX takze jest OK. Moze to kwestia priorytetów programu lub coś w tym rodzaju, bo jak klikne np. kilka razy na Colinie 3 (który takźe lubi sobie wyskakiwać do wina) to w końcu się odpala i dalej jest wszystko OK. Moim zdaniem to bardzo dziwny problem. A Mercedes Benz jest w wersji 1.111