Problem z WMVcore.dll
Witam. Mam taki problem.
Zainstalowałem XP prof. Za pomocą Xlitle odinstalowałem Internet Explorer później zainstalowałem firefox, komunikator tlen i all player. Przy próbie odebrania plików z poczty o2.pl za pomocą Tlen wyskakuje komunikat:
Na belce Ukończono 99% z plik.mp3:tlen.exe nie moźna znaleźć składnika
Poniźej Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, poniewaź nie znaleziono WMVcore.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji moźe naprawić ten problem.
Zgodnie z radą zainstalowałem tlen ponownie ale nic nie pomogło.
Przy próbie ściągnięcia pliku z WWW.o2.pl nie ma źadnych dziwnych komunikatów. Jeśli to plik z muzyką lub filmem to all player go uruchamia a jak inny to zapisywany jest na HDD.
Moje pytania:
Jak zapobiegać automatycznemu uruchamianu plików ściąganych z poczty?
Co to za składnik, od jakiego programu i jak go naprawić ?
Zainstalowałem XP prof. Za pomocą Xlitle odinstalowałem Internet Explorer później zainstalowałem firefox, komunikator tlen i all player. Przy próbie odebrania plików z poczty o2.pl za pomocą Tlen wyskakuje komunikat:
Na belce Ukończono 99% z plik.mp3:tlen.exe nie moźna znaleźć składnika
Poniźej Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, poniewaź nie znaleziono WMVcore.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji moźe naprawić ten problem.
Zgodnie z radą zainstalowałem tlen ponownie ale nic nie pomogło.
Przy próbie ściągnięcia pliku z WWW.o2.pl nie ma źadnych dziwnych komunikatów. Jeśli to plik z muzyką lub filmem to all player go uruchamia a jak inny to zapisywany jest na HDD.
Moje pytania:
Jak zapobiegać automatycznemu uruchamianu plików ściąganych z poczty?
Co to za składnik, od jakiego programu i jak go naprawić ?
Odpowiedzi: 4
Ściągnąlem i wstawiłem plik do programu Tlen. teraz pozajuje się błąd z kszaczkami a pod nimi napis Aplikacja lub biblioteka DLL (ścieźka do tego pliku) nie jest prawidłowym obrazem systemu Windows NT. Sprawdz to z dyskietką instalacyjną.
Uźywam najnowszej wersji Tlen ze strony www.o2.pl
Jak moźna wstawić ten plik źeby się Tlen nie czepaił ?
Uźywam najnowszej wersji Tlen ze strony www.o2.pl
Jak moźna wstawić ten plik źeby się Tlen nie czepaił ?
Ściągnij sobie brakujący plik. dll z tej strony http://www.dll–files.com/dllindex/index.shtml
Wstaw go tam gdzie brakuje.
Wstaw go tam gdzie brakuje.
W Tlen nie znalazłem takiego pliku. Za pomoca wyszukiwarki znalazłem ten plik w katalogu windowsServicePackFilesi386
Mnie się wydaje, źe przepadł ci plik z biblioteki .dll. Upewnij się, źe go w programie nie ma i daj znak.
Strona 1 / 1