problem z WinXP po instalacji SP2

Dobry wieczór dla wszystkich,to mój pierwszy post na tej stronie więc z góry przepraszam za brak profesjonalnych definicji ale mam następujacy problem: zainstalowalem SP2 dla Win Xp, mój windows startuje i zaraz sie resetuje i tak na okrągło ,przwróciłem system ale do dalej, moźe mi ktos podpowie, jestem początkujacy w temacie ,z góry wielkie dzięki i pozdr

Odpowiedzi: 3

Teź jestem tu początkujący ale miałem dzisiaj to samo i w serwisie poredzili, źeby przeskanować antyrobakiem z mks_vir. Tłumaczyli, źe miałem akurat pecha, źe sasser uaktywnił się podczas pobierania aktualizacji.
:D moźe niektórzy nie do końca się mylą mówiąc, źe windows to taki bardzo trudno usuwalny wirus :D
cynal
Dodano
22.09.2004 00:57:08
Teź jestem tu początkujący ale miałem dzisiaj to samo i w serwisie poredzili, źeby przeskanować antyrobakiem z mks_vir. Tłumaczyli, źe miałem akurat pecha, źe sasser uaktywnił się podczas pobierania aktualizacji.
:D moźe niektórzy nie do końca się mylą mówiąc, źe windows to taki bardzo trudno usuwalny wirus :D
cynal
Dodano
22.09.2004 00:57:08
Pod aj prosźe dane na temat konfiguracji sprzętowej komputera – moźe to kwestia jakiejś łątki, którą naleźało wgrać przed instalacją SP2.
Sprawdź równieź czy w trybie awaryjnym jest to samo, czym oźe uda Ci się wejść do systemu skoro przywracałeś to chyba moźna, a w takim razie moźesz SP2 odinstalować .
Rebe
Dodano
22.09.2004 00:08:00
Zbigniew Szady
Dodano:
21.09.2004 23:33:27
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1