Problem z WinRarem
Witam.Mam kolejny problem...
Otorz gry sciagne jakis plik spakowany RAREM to gdy rozpakowuje go zawsze wyskakuje jakis blad ,ze plik jest uszkodzony – jesli jest to np. plyta w mp3 to zawsze chociaz jedna mp3 jest zepsuta itp ... mam chyba najnowszego rara
Otorz gry sciagne jakis plik spakowany RAREM to gdy rozpakowuje go zawsze wyskakuje jakis blad ,ze plik jest uszkodzony – jesli jest to np. plyta w mp3 to zawsze chociaz jedna mp3 jest zepsuta itp ... mam chyba najnowszego rara
Odpowiedzi: 6
pewnie ma WinRar'a 2x ..., a RARy zrobione za pomocą WinRar'a 3x nie zostaną otworzoen w starszych wersjachmcscr@by:SHADOW–XIII:...pliki RAR z nowej wersji nie zostaną otworzone w starszej
Hmm, a nie chodzi tutaj o WinZip :?: `a
Ewidentnie uźywasz zbyt starej wersji WinRAR. Po prostu pliki były skompresowany w jakiejś nowszej, a z tego co wiem, to dokonywano drobnych zmian w algorytmach kodowania i dlatego wyskakują błędy. Podobnie z resztą jest w wypadku archiwów .zip. Rozwiązaniem jest zaktualizowanie programu.
PS. No chyba, źe wersję masz nową – znaczy to, źe jesteśmy świadkami jakiegoś fatalnego zbiegu okoliczności :roll: :wink:
PS. No chyba, źe wersję masz nową – znaczy to, źe jesteśmy świadkami jakiegoś fatalnego zbiegu okoliczności :roll: :wink:
SHADOW–XIII:...pliki RAR z nowej wersji nie zostaną otworzone w starszej
Hmm, a nie chodzi tutaj o WinZip :?: `a
a przypadkiem nie masz starej wersji WinRar'a ??
pliki RAR z nowej wersji nie zostaną otworzone w starszej
pliki RAR z nowej wersji nie zostaną otworzone w starszej
A jeśli sciągasz jakimś DAP'em czy innym "wspomagaczem" to ustaw ilość połączeń na jedno, bo moźe któraś z częsci pliku się nie dociąga.
To ściągnij coś co jest pewne z jakiegoś portalu Chipa czy podobnego i sprawdź.
Jeśli wszystko dobrze to ściagasz uszkodzone pliki lub jakies zaniki sieci Ci sie trafiają.
Jeśli wszystko dobrze to ściagasz uszkodzone pliki lub jakies zaniki sieci Ci sie trafiają.
Strona 1 / 1