Problem z Winrar lub windows
Elo jestem nowy na forum (ok przejdzmy do rzeczy):
Mam taki problem:
Mam na dysku 29 plików spakowanych winrarem jezeli 1 plik zaczne rozpakowywać to wszystkie pokolei rozpakowują się to tego samego folderu (kaźdy plik ma około 47 mega) i jak rozpakowuje dochodzi do około 90% i wyskakuje taki błąd " Za mało miejsca na dysku.
! Błąd zapisu: tylko system NTFS obsługuje pliki większe niź 4 GB" miejsca na dysku jak wyświetla się ten komunikat jest 3 giga.Prosze o pomoc bo bardzo zalerzy mi na tym !!!
Mam taki problem:
Mam na dysku 29 plików spakowanych winrarem jezeli 1 plik zaczne rozpakowywać to wszystkie pokolei rozpakowują się to tego samego folderu (kaźdy plik ma około 47 mega) i jak rozpakowuje dochodzi do około 90% i wyskakuje taki błąd " Za mało miejsca na dysku.
! Błąd zapisu: tylko system NTFS obsługuje pliki większe niź 4 GB" miejsca na dysku jak wyświetla się ten komunikat jest 3 giga.Prosze o pomoc bo bardzo zalerzy mi na tym !!!
Odpowiedzi: 1
Nie dalej jak ostatniej nocy było o tym ,a i komunikat sugestię podaje. Masz na dysku FAT32 i nie ma takiej siły byś połączył te swoje archiwa przy tym systemie plików.
PS.
(nformacja o braku wolnego miejsca w komunikacie jest "zmyłką".
PS.
(nformacja o braku wolnego miejsca w komunikacie jest "zmyłką".
Strona 1 / 1