Problem z Windows Upade

Mam porblem z upadem kiedy w chfdzie to wyskakuje mi nieprawidłowy klucz produktu a niewiem czy mam orignalną wersie poniewasz mam porsto komputer ze sklepu kupiony i był tma odrazu windows i chce zastosować Upade i nic pisze nieprawidłowy klucz produktu co mam zrobić źeby szyko chodziło
ps. jest dlamnie bardzo waźne poniewiasz chce istalować sevice packa 2 i niechce pobierać pliku całego kotra ma z ponad 200mg tylko to co najbardzej jest poczebne prosze o pomoc :cry:

Odpowiedzi: 3

Czyźbyś nie wiedział za co płaciłeś?
Przeciez sprzęt albo z systemem zamawiałeś ,albo bez. W pierwszym przypadku jest taki drobiazg jak naklejka na obudowie ( najczęściej ).
W wypadku jakichkolwiek problemów zawsze mozesz się wtedy skontaktowac z Microsoftem wyjasniając sprawę i proszęc o rozwiązanie problemu.
W drugim ...... pozostaje mi przywołać zdanie* dotyczące sprawności mentalnej uźytkownika nielegalnego systemu.

*stosowny cytat w archiwum.
Rebe
Dodano
25.08.2004 21:07:06
jesli uzgadniałes i kupowałeś u nich komputer razem z legalnym Windowsem to najzwyczajniej w swiecie zrobili cie w konia
Bobi
Dodano
25.08.2004 15:34:51
jesli uzgadniałes i kupowałeś u nich komputer razem z legalnym Windowsem to najzwyczajniej w swiecie zrobili cie w konia
Bobi
Dodano
25.08.2004 15:34:51
polusek
Dodano:
25.08.2004 15:21:03
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1