Problem z Windows Movie Maker
Mam dziwny problem z WMM.
Gdy juź zapisuje filmik wyskakuje mi coś takiego :
Mam ok. 40 GB wolnego miejsca na dysku.
Wiecie moźe co jest przyczyną tego problemu i jak jemu zaźegnać.
Dzięki za info i pozdrawiam :)
Gdy juź zapisuje filmik wyskakuje mi coś takiego :
Program Windows Movie Maker nie moźe zapisać filmu w określonej lokalizacji. Sprawdź, czy oryginalne pliki źródłowe wykorzystywane w filmie są wciąź dostępne, czy miejsce filmu jest wciąź dostępne oraz czy jest wystarczająca ilość wolnego miejsca. Następnie spróbuj ponownie...
Mam ok. 40 GB wolnego miejsca na dysku.
Wiecie moźe co jest przyczyną tego problemu i jak jemu zaźegnać.
Dzięki za info i pozdrawiam :)
Odpowiedzi: 5
udało mi sie zapisac to w innym formacie dv–avi czy jakos tak mimo ze wazy okolo 1 giga to zaszybko leci czy ktos wie jak zmiejszyc klatki bo teraz jest 25 klatek na s. a powinno byc chyba 20 klatek na s.
U mnie to się pojawia przy filmie dłuźszym niź 1,5 minuty. Dodatkowo nie mogę nic dodać, bo mi wyskakuje błąd i chce raport o błędach wysyłać.
mam ten sam problem czy ktos umie pomuc ? to sie pojawia jesli film jest dluzzy niz 2 min jak sie niemyle ...
moje gg: 5772417
moje gg: 5772417
A te pliki źródłowe rzeczywiście są na dysku , czy je domingo wywaliłeś?
Poza tym tak na marginesie jest wersja Movie Marker2 IMO na pierwszy rzut oka wygląda lepiej
Poza tym tak na marginesie jest wersja Movie Marker2 IMO na pierwszy rzut oka wygląda lepiej
Rozumiem, ze sugestie zawarte w komunikacie sprawdziłeś? Nie przenosiłeś plików z ktorych chciałeś skleić film w inne miejsce na dysku?
Miejsce, ale na partycji na której próbujesz zapsiac film jest nadal wolne?
Leci do programów.
Miejsce, ale na partycji na której próbujesz zapsiac film jest nadal wolne?
Leci do programów.
Strona 1 / 1