PROBLEM Z WINDOWS MESIA PLAYEREM... POMOCY...
Mam xp home edition i korzystam z windows media player i jak wrzuce sobie divixa to mam obraz,dzwięk ale nie odtwarzają mi sie napisy.Czy coś jeszcze musze zainstalować by napisy mi chodziły czy trzeba cos ustawić w samym win.media player ?
Pomóźcie prosze... ?
Pomóźcie prosze... ?
Odpowiedzi: 10
Ja polecam All Playera 2.0 :idea: Obsługuje duzo formatów, sam sciąga kodeki i mam funkcję inteligentnych napisów. A VPlayer był kiedys b.dobry, ale teraz nie jest juz rozwijany i trąci trochę starością. :wink:
Paliga Jacek:VPlayer 6.0 to kicha
Jakieś konkrety :?:
VPlayer 6.0 to kicha
Windows Media Player nie ma funkcji napisów
Funkcje napisow umozliwia kodek DivXG400
Windows Media Player nie ma funkcji napisów.Proponuje zainstalowanie All Playera 2.0
Standartowo WMP nie ma takiej opcji.
Jak napisał Gieras ,po instalacji odpowiednich kodeków taka moźliwość istnieje.
Wszystko było na forum.
Osobiście jestem za Vplayerem.
Jak napisał Gieras ,po instalacji odpowiednich kodeków taka moźliwość istnieje.
Wszystko było na forum.
Osobiście jestem za Vplayerem.
O ile sie nie myle to Windows Media Player nie ma opcji napisow. Sprobuj All Player'a wg mnie jest swienty. Mozesz go znalezc tu www.marbit.prv.pl.
ja uzywam ALLPlayer`a 2.1, podoba mi sie funkcja dzieki ktorej soft sprawdza jakich kodekow ci brakuje, i jak chcesz to je sciaga i instaluje.MarcinX:Lub zainstaluj Vplayer,Bestplayer itp.
Do oglądania filmów z napisami są lepsze.
Lub zainstaluj Vplayer,Bestplayer itp.
bylo na forum ! uzywaj opcji szukaj –> powiem ci tyle ze chodzi i kodeki, ale resztemusisz znalezc sam, bo nieorientuje sie do koncas :D
Strona 1 / 1