problem z windows media player
Mam taki problem z windows media player.dzialal dobrze ale od jakiegos czasu aby wysluchac piosenki musze czekac 2 minuty az sie otworzy,program zawiesza mi komputer,czasami jest tak ze go wylacze a muzyka dalej gra.Chcialam zrobic nakladke na ten co mam i pobralam nowy ale nie chce mi sie zainstalowac.pisze ze instalacja nie zostala zakonczona,prosze o rade bo nie wiem co robic,jestm przecietnym uzytkownikiem komputera wiec prosze o rade jezykiem zrozumialym.dzieki
Odpowiedzi: 5
Nie chodzi o omijanie.Jak pisałem wyźej,wiele programów
windowsowych poźera mase zasobów kompa.Mi np. komp zawiesza się zawsze gdy włącze "asystenta wyszukiwania".I zamiast wydawać kase na nowy lepszy hardware moźna zainstalować wydajniejszy(i wcale nie gorszy) zamiennik pogsów windowsowych.Wiem źe wielu ludzi woli w.m.p.
Jednak zamiana jest jakimś wyjściem.
windowsowych poźera mase zasobów kompa.Mi np. komp zawiesza się zawsze gdy włącze "asystenta wyszukiwania".I zamiast wydawać kase na nowy lepszy hardware moźna zainstalować wydajniejszy(i wcale nie gorszy) zamiennik pogsów windowsowych.Wiem źe wielu ludzi woli w.m.p.
Jednak zamiana jest jakimś wyjściem.
daniellll:Daj sobie spokój z tym dziadowskim w.m.p. i zainstaluj winampa.
Taaaaaa,lepiej udawac ze nie ma problemu niz go usunac. Osobiscie twierdze ze WMP, jest dobrym odtwaraczem i dosc wygodnym, lepszym od Winampa i co ty na to ? :mrgreen: I uzywam WMP na przemian z Foobarem :wink:
Daj sobie spokój z tym dziadowskim w.m.p. i zainstaluj winampa.Programy microsoftu często są bardzo pamięcioźerne i zawieszają kompa.
Winamp jest lepszy, nie obciąźa systemu i ma bardzo fajne wizualizacje i mnóstwo skinów.
Link do winampa i spolszczenia :
http://nowa.amnezja.org/modules.php?name=News&file=article&sid=7528
Pozdrawiam. :)
Winamp jest lepszy, nie obciąźa systemu i ma bardzo fajne wizualizacje i mnóstwo skinów.
Link do winampa i spolszczenia :
http://nowa.amnezja.org/modules.php?name=News&file=article&sid=7528
Pozdrawiam. :)
Niestety na tej stronie co podales nie znalazlam odpowiedzi,nie ma tam opisanego przezemnie problemu,dzieki za szczere checi i moze ktos ma jakis pomysl.Szkoda ze nie mozna tego odinstalowac i zainstalowac nowej wersji skoro nowa nie wchodzi na stara.
Moźe odpowiedź na swoje pytanie znajdziesz gdzieś tu
Strona 1 / 1