problem z windows media player

Witam mam problem z windows media playerem . Posiadam kilka stron internetowych z linkami do telewizji na całym świecie. Gdy kilka na link to znaczy na symbol windows media player , poniewaź chciałbym oglądać telewizję ukazuje mi się następujący komunikat :Windows media player nie obsługuje tego rodzaju pliku , nie udało mi się oglądnąć jeszcze źadnej telewizji w internecie bo ciągle ukazuje się ten powyzszy komunikat . Posiadam windows media player 9.0 . Proszę mi pomóc co zrobić , źeby móc oglądać telewizję bez przeszkód przez internet . Moźe wgrać coś innego niz windows media player i będzie dobrze. Proszę o pomoc.

Odpowiedzi: 14

ales ty agresywny
wisze ze kibol z ciebie
nie zapomnij zalozyc szalika :lol:
p481o
Dodano
07.05.2004 00:38:16
p481o Ty się tak nie śmiej widziałeś wczoraj w Faktach na TVN??To troche powagi.Ty bedziesz nastepny :lol: Właśnie Cie namierzam :lol: Szykuje baseball'a :lol:
Ad@$
Dodano
05.05.2004 17:31:09
:wink:
p481o
Dodano
05.05.2004 09:02:46
p481o:
norman11000 i Ad@$ czy przypadkiem nie jestescie sasiadami po co tak sie unosic norman11000 juz sie uspokoil a Ad@$ znawu zaczal. macie jakies stare porachunki na ulice

albo wejdzcie na google i wpiszcie w szukaj
"kto jest lepszy"+forum

To ja się uspokoiłem, a Ty znowu zacząłeś.A co do sąsiedztwa to nie sądze bo w Chorzowie to jest cooltura
Ad@$
Dodano
04.05.2004 15:15:11
Cie choroba , jak mawiaj Sołtys Kierdziołek – podałem miejsce, podałem z 3 moźliwości do sprawdzenia, ale przeciez to bardzo cięzko się zabrać.
Prościej innych od cwaniaków wyzwać.

Wróc do mojego posta – zacznij czytać, zastanów się nad tym jakie śłowa mogą nieść informacje bezpośrednie, a które stanowią tylko jej dopełnienie.
Potez zaś skorzystaj z w ten sposób zdobytej wiedzy i rozwiąź swój problem.
Rebe
Dodano
29.04.2004 17:28:04
norman11000 i Ad@$ czy przypadkiem nie jestescie sasiadami po co tak sie unosic norman11000 juz sie uspokoil a Ad@$ znawu zaczal. macie jakies stare porachunki na ulice

albo wejdzcie na google i wpiszcie w szukaj
"kto jest lepszy"+forum
p481o
Dodano
29.04.2004 17:11:22
Długo nad tym myslałeś mądrala komputerowa , napisałem ci , jęzeli nie chcesz odpowiedzieć na pytanie w sposób powaźny , to nie odpowiadaj wogóle , to jest stara prawda jak swiat . Tyle odemnie w tym temacie
Anonymous
Dodano
29.04.2004 16:56:51
norman1000:
czy jest ktoś na tym forum , ktory po ludzku wytłumaczy mi rozwiązanie problemu , o ktorym pisałem . Zawsze nazywam rzeczy po imieniu , i jeźeli ktoś cwaniakuje , albo robi sobie źarty z pytania , które postawiłem zasługuje na miano cwaniaka . swoją drogą znałem wielu ludzi , którzy urości w piórka , bo uwaźali się za wielkich speców komputerowych , dopoki nie trafili na człowieka o większej wiedzy informatycznej . Dzisiaj wszyscy chowają glowę w piasek jak struś . Trochę pokory panowie . Co to jest za termin media strumieniowe.

Coś dzisiaj to nie Twój dzień albo sam, jesteś tym cwaniakiem, bo są od Ciebie lepsi w dziedzinie komp.(np. Rebe)
Ad@$
Dodano
29.04.2004 16:33:05
moze sciagnij poprawke
ze strony windows update w dziale
Windows (XP)
Program Windows Media Player Seria 9 (Windows XP)*
p481o
Dodano
29.04.2004 16:07:37
ale co robic dalej?
Anonymous
Dodano
29.04.2004 15:51:46
po pierwsze za szybko sie denerwujesz a zreszta po co te pytanie przeciez Rebe juz napisal
Google
i wpisz "media strumieniowe"
co daje nam wynik
Szukaj z Google media strumieniowe
i przyklad
media strumieniowe
p481o
Dodano
29.04.2004 15:49:33
czy jest ktoś na tym forum , ktory po ludzku wytłumaczy mi rozwiązanie problemu , o ktorym pisałem . Zawsze nazywam rzeczy po imieniu , i jeźeli ktoś cwaniakuje , albo robi sobie źarty z pytania , które postawiłem zasługuje na miano cwaniaka . swoją drogą znałem wielu ludzi , którzy urości w piórka , bo uwaźali się za wielkich speców komputerowych , dopoki nie trafili na człowieka o większej wiedzy informatycznej . Dzisiaj wszyscy chowają glowę w piasek jak struś . Trochę pokory panowie . Co to jest za termin media strumieniowe.
Anonymous
Dodano
29.04.2004 15:40:16
Cwaniaku jeden to nie jest forma obowiązująca na forum, ale. skoro sobie źyczysz to "media strumieniowe" + google pewnie pomogą.
do tego moźe jaki Real z dodatkiem video czy alternative, ale w sumie to na co komu telewizja ?
Przecieź ona kłamie nawet jeźeli przez winampa ją oglądac.
Rebe
Dodano
29.04.2004 15:13:39
Człowieku skoro masz mi dawać takie rady , to się wogole nie odzywaj , cwaniaku jeden .
Anonymous
Dodano
29.04.2004 14:59:16
Anonymous
Dodano:
29.04.2004 13:52:13
Komentarzy:
14
Strona 1 / 1