Problem z Window 98 SE .Błagam! Pomóźcie!!!!!!!!!!!
Mam problem z Win 98 Se. Pewnego dnia zainstalowałem kreator publikacji (PWS). Pod koniec instalacji wystąpił błąd w rejestrze. Odinstalowałego, ale nadal jest w systemie. Mi to nieprzeszkadza. Ale od tego czasu sam się raz zresetował, i co chwilę występuje niebiestki ekran. Błąd 0028 w 0000100A. 4 dni temu kontroler rejestru przywrucił kopje rejestru. Nastpnego dnia zrobił to 2 razy. Dzisiaj zrobił to teź 2 razy. Co zrobić by nieinstalować nowego systemu????????????
Odpowiedzi: 1
A scanreg /restore ?
Tyle, źe to o czym piszesz moźe być spowodowane wadą sprźetową, a w takim wypadku i reinstalacja Ci nie bedzie w stanie pomóc.
Nadto zawsze moźesz zamiast nowej instalacji przeprowadzić naprawę istniejącej – zamiast x:setup uźywa się wtedy innego pliku instalatora x:windows98setupcor – x – litera Twego CD–ROM–u.
Tyle, źe to o czym piszesz moźe być spowodowane wadą sprźetową, a w takim wypadku i reinstalacja Ci nie bedzie w stanie pomóc.
Nadto zawsze moźesz zamiast nowej instalacji przeprowadzić naprawę istniejącej – zamiast x:setup uźywa się wtedy innego pliku instalatora x:windows98setupcor – x – litera Twego CD–ROM–u.
Strona 1 / 1