Problem z Win XP(CD–R & CD–RW)
Przez przypadek usunolem program ktory jest odpowiedzialny za prawidlowe dzialanie CD–Romu i nagrywarki. Nie mam ikonek w "Moj komputer" do CD–R i CD–RW nie moge przeistalowac sterownikow nie wiem czemu. Potrzebny jest jakis program tylko jaki i gdzie go mozna dostac. :?: :?: :?:
Odpowiedzi: 7
Spoko juz znalazlem odpowiedz. (Microsoft System Restore) Nie zawsze trzeba odrazu formatowac albo robic nakladke :lol: :D
SLAY3R i B3TON nie zrozumieliscie mnie. Plyty CD z Windowsem XP nie mam a nawet jak bym mial to jej by nie przeczytalo, wkladalem inne plyty ktore majo autorun i nic sie nie dzieje, tak jakby nie byl podloczony CD– ROM i Wypalara a w kablach nie szperalem, wszystko bylo OK ale po usunieciu kilku programow pojawil sie problem wiec musze to naprawic a nie przeinstalowac windowsa.
Ja ci wyjaśnie skomplikowaną wypowiedź B3TONA.
1. Wkładasz płytkę z windowsem xp do cdromu.
2. Ona sama wystartuje i dajesz zainstaluj windows
3. W okienku wyboru instalacji wybierasz aktualizacja.
4. To co przeinstaluje winde (windowsa), i wszystko będzie git.
1. Wkładasz płytkę z windowsem xp do cdromu.
2. Ona sama wystartuje i dajesz zainstaluj windows
3. W okienku wyboru instalacji wybierasz aktualizacja.
4. To co przeinstaluje winde (windowsa), i wszystko będzie git.
Winda = Windows ?? ;)
Nie mam windowsa na CD , kupilem kompa w usa razem z windowsem i programami , mam 2 partycje i nie wiem co jest na tej drugiej bo nie moge tam wejsc bo to jest jakies "Recovery Partition" Czy to moze byc instalka Windowsa?
Nie mam windowsa na CD , kupilem kompa w usa razem z windowsem i programami , mam 2 partycje i nie wiem co jest na tej drugiej bo nie moge tam wejsc bo to jest jakies "Recovery Partition" Czy to moze byc instalka Windowsa?
Co to jest ta winda???
We wlasciwosciach sterownika jest takie cos: "Device Status: "Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19)
Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device."
We wlasciwosciach sterownika jest takie cos: "Device Status: "Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19)
Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device."
przeinstaluj winde – nie format tylko naloz winde na nowo (bez utraty danych ) – to pomoze
Usuwalem programy w panelu sterowania i usunolem kilka programow ktorych nie znalem byly one juz zainstalowane przed kupnek kompa, po restarcie pojawil sie problem.
Strona 1 / 1