Problem z Win XP(CD–R & CD–RW)

Przez przypadek usunolem program ktory jest odpowiedzialny za prawidlowe dzialanie CD–Romu i nagrywarki. Nie mam ikonek w "Moj komputer" do CD–R i CD–RW nie moge przeistalowac sterownikow nie wiem czemu. Potrzebny jest jakis program tylko jaki i gdzie go mozna dostac. :?: :?: :?:

Odpowiedzi: 7

Spoko juz znalazlem odpowiedz. (Microsoft System Restore) Nie zawsze trzeba odrazu formatowac albo robic nakladke :lol: :D
Sidor_Hwdp
Dodano
21.11.2002 04:51:06
SLAY3R i B3TON nie zrozumieliscie mnie. Plyty CD z Windowsem XP nie mam a nawet jak bym mial to jej by nie przeczytalo, wkladalem inne plyty ktore majo autorun i nic sie nie dzieje, tak jakby nie byl podloczony CD– ROM i Wypalara a w kablach nie szperalem, wszystko bylo OK ale po usunieciu kilku programow pojawil sie problem wiec musze to naprawic a nie przeinstalowac windowsa.
Sidor_Hwdp
Dodano
21.11.2002 02:26:47
Ja ci wyjaśnie skomplikowaną wypowiedź B3TONA.
1. Wkładasz płytkę z windowsem xp do cdromu.
2. Ona sama wystartuje i dajesz zainstaluj windows
3. W okienku wyboru instalacji wybierasz aktualizacja.
4. To co przeinstaluje winde (windowsa), i wszystko będzie git.
SLAY3R
Dodano
21.11.2002 02:15:35
Winda = Windows ?? ;)

Nie mam windowsa na CD , kupilem kompa w usa razem z windowsem i programami , mam 2 partycje i nie wiem co jest na tej drugiej bo nie moge tam wejsc bo to jest jakies "Recovery Partition" Czy to moze byc instalka Windowsa?
Sidor_Hwdp
Dodano
21.11.2002 02:14:00
Co to jest ta winda???

We wlasciwosciach sterownika jest takie cos: "Device Status: "Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19)

Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device."
Sidor_Hwdp
Dodano
21.11.2002 01:57:50
przeinstaluj winde – nie format tylko naloz winde na nowo (bez utraty danych ) – to pomoze
B3T0N
Dodano
21.11.2002 01:25:27
Usuwalem programy w panelu sterowania i usunolem kilka programow ktorych nie znalem byly one juz zainstalowane przed kupnek kompa, po restarcie pojawil sie problem.
Sidor_Hwdp
Dodano
21.11.2002 01:06:16
Sidor_Hwdp
Dodano:
20.11.2002 23:30:16
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1