Problem z WIN XP
Witam. Znajomym do komputera jakimś tam cudem :) zainstalował się Spy Sherif no i stało się... W trybie awaryjnym system nie chce się uruchomić. Próbowałem zrobić naprawę systemu ale teraz równieź i w normalnym trybie rówieź się resetuje. Pojawia sie ekran powitalny i nastepuje reset. Czy mozna to w jakiś prostrzy sposób obejść czy wymagana jest ponowna instalacja systemu.
Prosze o pomoc
Prosze o pomoc
Odpowiedzi: 4
moźe ..... tylko i tak lektura Cię nie minie, bo ustalić musisz, których plików.
PS.
Uźywaj przycisku "zmień" jeźlei chcesz coś dopisać.W ten sposób unikniesz takiej sytuacji jak powyźej – dwa własne posty jeden pod drugim.
PS.
Uźywaj przycisku "zmień" jeźlei chcesz coś dopisać.W ten sposób unikniesz takiej sytuacji jak powyźej – dwa własne posty jeden pod drugim.
Jeszcze jedno... konsola odzyskiwania działa, moźe tutaj cos da sie zrobić, moźe podmiana plików?
Rebe masz rację...
Jedynie co mogę to odpalić z CD płytę instalacyjną, ale to jak mówiłem, robiłem naprawę i teraz to juź w trybie normalnym resetuje się po przy ekranie powitalnym. Będę szukał informacji wg Twoich wskazówek.
Jedynie co mogę to odpalić z CD płytę instalacyjną, ale to jak mówiłem, robiłem naprawę i teraz to juź w trybie normalnym resetuje się po przy ekranie powitalnym. Będę szukał informacji wg Twoich wskazówek.
damiancore – jak wymusić BSOD–a, bez wejścia do systemu (a tak jest w tym wypadku)*? – To tylko retoryczne pytanie.
parek64 – wrzuć http://forum.centrumxp.pl/search.php słowo userinit , ogranicz szukanie od działu XP i poczytajto ,co jako wyniki się pokaźe.
Jest szansa, źe coś isę z tym da zrobić.
* – kopanie w obudowe jest jakimś wyjściem,ale chyba nie o taki sposób wymuszenia chodzi ;)
parek64 – wrzuć http://forum.centrumxp.pl/search.php słowo userinit , ogranicz szukanie od działu XP i poczytajto ,co jako wyniki się pokaźe.
Jest szansa, źe coś isę z tym da zrobić.
* – kopanie w obudowe jest jakimś wyjściem,ale chyba nie o taki sposób wymuszenia chodzi ;)
Strona 1 / 1