Problem z wiatrakiem
Czesc mam karte ati radeon 9550 i ostatnio z wiatraka zaczoł się wdobywać dziwny hałas buczy a najbardziej przy starcie. Wiatrak kręci się i hyba nie zmniejszył swoi obrotów.
z góry dzieki za odpowiedź
I mam teź pytanie od kolegi wymieniał ostatnio kondensator bo mu śie spalił i wszystko działa tylko źe pokazuje się pierwszy napis wogule przy otwieraniu komputera dodam źe to dwie lub trzy krótkie linijki białego tekstu i potem monitor zaczyna mrugać i nic dalej sie nie ładuje co to moźe byc
z góry dzięki za odpowiedź
z góry dzieki za odpowiedź
I mam teź pytanie od kolegi wymieniał ostatnio kondensator bo mu śie spalił i wszystko działa tylko źe pokazuje się pierwszy napis wogule przy otwieraniu komputera dodam źe to dwie lub trzy krótkie linijki białego tekstu i potem monitor zaczyna mrugać i nic dalej sie nie ładuje co to moźe byc
z góry dzięki za odpowiedź
Odpowiedzi: 2
kolega wymieniał ostatnio kondensator bo mu się spalił i spomniał mi teź źe pierwszy raz po uruchomieniu pisał źe chce nowego biosu a teraz gdy sie włączy komputer to pisze biały napis tak jak w kaźdym komputerze i puźniej powinien przejść do biosu ale nie przechodzi zaczyna tylko mrugać monitor. kumpel prubował wgrać nowego biosa ale nie czyta wogule napędu dyskietek
płyta micro–star ms–6330
bios który próbował wgrać kolega byl przeznaczony właśnie dla tej płyty
płyta micro–star ms–6330
bios który próbował wgrać kolega byl przeznaczony właśnie dla tej płyty
W kwestii wiatraka to pewnie go trzeba wyczyscić i ew. przesmarować.
Zaś co do drugiego to moze objaśnisz tę niekonsekwencję
To moźe być oznaka, źe mimo Twoich zapewnień nie wszystko działa.
Będę do skutku pisał o tym, źe jeźeli chcesz pomoc otrzymać to wysil się i przedstaw problem w sposób tę pomoc umozliwiający.
Nie chce Ci się ? Nie musisz, ale nie pisz wtedy na forum, a idź do serwisu.
Zaś co do drugiego to moze objaśnisz tę niekonsekwencję
wszystko działa
monitor zaczyna mrugać i nic dalej sie nie ładuje
co to moźe byc
To moźe być oznaka, źe mimo Twoich zapewnień nie wszystko działa.
Będę do skutku pisał o tym, źe jeźeli chcesz pomoc otrzymać to wysil się i przedstaw problem w sposób tę pomoc umozliwiający.
Nie chce Ci się ? Nie musisz, ale nie pisz wtedy na forum, a idź do serwisu.
Strona 1 / 1