Problem z usuniętym antywirusem
Witam wszystkich.Odinstalowałem Nortona Antivirusa 2004 i zainstalowałem Avasta.Niestety piękny syf po tym wszystkim wyszedł.Podczas skanowania Awastem czasem komp. się restaruje,po ponownym uruchomieniu komunikat Awast wykrył inny antywirus tj norton.Odinstalowałem wszystko ręcznie wywaliłem z rejestru( może nie wszystko).Najciekawsze że dodało nowe usługi tj.Symantec Event Manager,Symantec Password Validation,Symantec Settings Manager.Jak to wywalić bo szlag mnie trafia już od trzech dni.Pomocy.
Jeszcze kilka rzeczy które zaobserwowałem:start>mój komputer dysk C "zgubił ikonkę",pozostałe D i E je mają.Jeśli na pulpicie wcisnę PPM i wybiorę np.nowy folder to tło pola wyboru powinno być czarne a na nim tekst,niestety jest tylko czarne tło.
Znalazłem w "dodaj usuń programy"pozostałości nortona ale nie da się z tym nic zrobić.Podczas ponownej instalacji Avasta wywala że zainstalowany jest inny antywirus tzn.wspaniały norton.
POMOCY!!!!
Jeszcze kilka rzeczy które zaobserwowałem:start>mój komputer dysk C "zgubił ikonkę",pozostałe D i E je mają.Jeśli na pulpicie wcisnę PPM i wybiorę np.nowy folder to tło pola wyboru powinno być czarne a na nim tekst,niestety jest tylko czarne tło.
Znalazłem w "dodaj usuń programy"pozostałości nortona ale nie da się z tym nic zrobić.Podczas ponownej instalacji Avasta wywala że zainstalowany jest inny antywirus tzn.wspaniały norton.
POMOCY!!!!
Odpowiedzi: 1
Na stronach supportu Symanteca jest narzędzie do kompletnego odinstalowania Nortona - zajrzyj tam, ściągnij i użyj.
Strona 1 / 1
<P>Wszystko już działa.Dziękuję,pozdrawiam</P>