Problem z usnięciem Nortona
czesc mam problem zainstalowałem sobie Nortona antyvir wersja co mi odliczała czas do konca zawsze daawałem zarejestruj pozniej ale teraz nie da sie ani usunąc go do konca bo jak che zaisntalowac inny np. Pande To jest w konfilkcie znim a jak chcialem zainstalowac znowu Nortona to w menu Skanownaie mam kłodke i nie wiem co teraz zrobic jak to usunac .. z rejstru moze Tylko jak to sie RObi :/
Odpowiedzi: 4
OK nie wiem jak to zrobiłem ale usunąłem . sciagnąłem jakis programik z linków co byly w innych postach i POMÓGŁ chyba ten SymNRT .. widzicie a wystarczy 2 posty zeby zmobilizowac człowieka :D
DZIEKUJE WAM JESZCZE RAz ZA POMOC
DZIEKUJE WAM JESZCZE RAz ZA POMOC
Zamiast się skarźyc na lenistwo innych sięgnij do archiwum "usuwanie nortona" – dziął Programy – jeden wynik. Po polsku z nazwą pliku – jeźeli juz się połapiesz o co chodzi to "pod sój" program znajdziesz na stronie Symanteca deinstalator.
Inna sprawa, źe i z ręki moźna to zrobić – nawet wiem na jakim forum jest opis ( po polsku ) i kto jest jego autorem, ale przecieź to by wymagało szukania samodzielnego ,a nie czekania na gotowe.
Inna sprawa, źe i z ręki moźna to zrobić – nawet wiem na jakim forum jest opis ( po polsku ) i kto jest jego autorem, ale przecieź to by wymagało szukania samodzielnego ,a nie czekania na gotowe.
Nie moźesz go odinstalowac z Dodaj/Usuń programy ?
Nie raczyłeś napisac co to za Norton (NSW, NIS, NAV) i z jakiego "rocznika"
Moze SymNRT na cos się zda, zresztą gdybać nie będe, a w archiwlnych postach tez sporo na ten temat moźna znalezc.
Nie raczyłeś napisac co to za Norton (NSW, NIS, NAV) i z jakiego "rocznika"
Moze SymNRT na cos się zda, zresztą gdybać nie będe, a w archiwlnych postach tez sporo na ten temat moźna znalezc.
widze ze nikt nie chce mi pomoc , aja dalej nic nie wiem .. pomoc w symantecu jest po angi nie rozumiem za bardzo :/ :(
Strona 1 / 1