Problem z USB
Mam problem zainstalowałem system WinXP PRO na FAT32, wkładam pendriva do USB instaluje mi go, wszystko jest niby OK ale dymek mówi źe urządzenie będzie działać szybciej jak bedzie w "Hi–Speed USB 2.0" czy jakoś tak, podłączam drukarke czy inne urządzenie do USB, niby mi się instaluje ale w pewnym momęcie jest Reset kompa i system nie chce sie odpalić piszac źe nie ma czegoś tam w C:\Windows\System\ albo System32. i pomoźe naprawa z Płyty, (nie pomaga) W czym tkwi problem? Jak go naprawic?
Odpowiedzi: 6
@rtur:lepszy jest FAT32 czy NTFS?
Generalnie po XP lepszy jesy NTFS.
8) Pozdro.
@rtur:Plik NTLDR, juz chyba wiem jak sie do tego typa dobrac i go poskromnić.
polecenie expand
@rtur:Pytanko jeszcze mam, do Gier lepszy jest FAT32 czy NTFS?
Było n razy.
Plik NTLDR, juz chyba wiem jak sie do tego typa dobrac i go poskromnić. Dziękuje za podpowiedzi. Pytanko jeszcze mam, do Gier lepszy jest FAT32 czy NTFS?
@rtur:ale dymek mówi źe urządzenie będzie działać szybciej jak bedzie w "Hi–Speed USB 2.0" czy jakoś tak,
To oznacza, źe masz starszy interfejs USB 1.1. USB 1.1 daje jedynie dwie prędkości transmisji: 1,5 oraz 12 Mbit/s, natomiast USB 2.0 dodatkowo 480 Mbit/s.
@rtur:nie ma czegoś tam w C:\Windows\System\ albo System32. i pomoźe naprawa z Płyty, (nie pomaga) W czym tkwi problem? Jak go naprawic?
A dokładnie co pisze bo to jest istotne.
8) Pozdro.
Nie, nie czysty, ma juz SP2
@rtur:zainstalowałem system WinXP PRO na FAT32,
To jest czysty XPek? Jeśli tak zainstaluj sobie SP2. Do ściągnięcia tu.
8) Pozdro.
Strona 1 / 1