Problem z USB

Siema! Mam taki problem z usb bo jak podlaczam odtwarzacz mp3 to mi go nie chce wykrywac a na laptopie chodzi wszystko dobrze, bez instalacji czegokolwiek. Zeby bylo smieszniej to aparat cyfroy wykrywa mi normalnie a mp3 jaks nie chce i z pendrivami tez jest problem bo ich nie chce wykryc. Jak ktos wie co moze brakowac to prosze o pomoc :) Z gory thx

Odpowiedzi: 2

Odepnij to co możesz z gniazd USB i w trybie awaryjnym usuń w menagerze urządzeń urządzenia USB .Po restarcie system zainstaluje je na nowo i wtedy podepnij co tam na USB masz i sprawdź czy działa.
Seeker
Dodano
01.11.2007 15:31:23
  • dawcz 01.11.2007 17:08:25

[quote=Seeker]Odepnij to co możesz z gniazd USB i w trybie awaryjnym usuń w menagerze urządzeń urządzenia USB .Po restarcie system zainstaluje je na nowo i wtedy podepnij co tam na USB masz i sprawdź czy działa.[/quote] Niestety dalej nie dziala i wyskakuje mi komunikat ze windows nie rozpoznaje urzadzenia i moze ono miec awarie ale napewno jej nie ma bo na innych kompach dziala :)

[quote=dawcz] a na laptopie chodzi wszystko dobrze, bez instalacji czegokolwiek. [/quote] To jest dopiero dziwne. Chcesz pomocy, to chociaż napisz jaki/e systemy masz na obu komputerach.
Seeker
Dodano
01.11.2007 08:08:01
  • dawcz 01.11.2007 10:44:05

[quote=Seeker][quote=dawcz] a na laptopie chodzi wszystko dobrze, bez instalacji czegokolwiek. [/quote] To jest dopiero dziwne. Chcesz pomocy, to chociaż napisz jaki/e systemy masz na obu komputerach.[/quote] na obydwu kompach jest xp professional z sp2, dodam tylko ze na pc wszystko chodzilo ale to jakis czas temu a teraz nie widzi nic oprocz aparatu cyfrowego ^^

dawcz
Dodano:
31.10.2007 23:36:26
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1