Problem z uruchomieniem Windows Xp Professional !!!
Ludzie pomuźcie mi mam problem z uruchomieniem windowsa xp prfessional. Kiedy włączam kompa pojawia mi sie komunikat 1.Uruchom system Windows normalnie, 2.Tryb Awaryjny, 3.Tryb Awaryjny z wierszem poleceń, 4. Tryb Awaryjny z obsługą sieci. Obojętnie co bym wybrał pojawia mi się komunikat przy uruchomieniu kompa na niebieskim. Co robić pomóźcie tak jest za kaźdym razem!!!!!!PPPPPLSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Odpowiedzi: 6
Rebe:e. tam. spisz to co jest napisane na tym niebieskim ekranie i poszukaj w archiwum lub sieci wg symboli i/lub nazw plików które sie w tej informacji pojawiają.
To co napisałeś źe mam robić wszystko co napisane jest na tym niebieski tle nie działa!!!
Ale jak juz napisałem wyźej uporałem sie juź z tym, THX ALL
Widać źe mnie nie rozumiecie ja nawet nie moge wejść do windowsa (korzystam z innego kompa). Ale uporałem sie z tym włoźyłem dyskietkę startową 98 i wpisałem fdisk usnołem partycje i na nowo ją stworzyłem i teraz musze zainstalować tylko Windowsa 8)
e. tam. spisz to co jest napisane na tym niebieskim ekranie i poszukaj w archiwum lub sieci wg symboli i/lub nazw plików które sie w tej informacji pojawiają.
Co ?
Logi ?
P.klik na mój komputer :arrow: zarządzaj :arrow: podgląd zdarzeń.
Zobacz jakie pojawiają się błędy.
Naprawa.
Zabootuj płytkę Xp,po restarcie pojawi się pytanie instalatora,instalacja nowego systemu czy naprawa.
Lub prościej, nadinstaluj z poziomu windows jeszcze raz Xpka.
Logi ?
P.klik na mój komputer :arrow: zarządzaj :arrow: podgląd zdarzeń.
Zobacz jakie pojawiają się błędy.
Naprawa.
Zabootuj płytkę Xp,po restarcie pojawi się pytanie instalatora,instalacja nowego systemu czy naprawa.
Lub prościej, nadinstaluj z poziomu windows jeszcze raz Xpka.
Jak to zrobić???
Widać źe win wykrywa jakiś błąd.
Sprawdź logi podglądu zdarzeń.
Spróbuj naprawić system z płytki.
Update.
Pisz standartową czcionką.
Sprawdź logi podglądu zdarzeń.
Spróbuj naprawić system z płytki.
Update.
Pisz standartową czcionką.
Strona 1 / 1