PROBLEM Z URUCHOMIENIEM KAZAA !!!

Podczas uruchamiania kazaa pojawia si eokienko na caly ekran i na gornej czesci tego okienka pisze kazaa i web, ale kazaa nie chce si euruchomic i wkoncy pisze ze porgam nie odpowiada.Jest tak za kazdym razem jak uruchamiam.Instalowalem kilk arazy i niestety nic to ni epomoglo :(

Odpowiedzi: 20

No to dajmy juź spokój. Nie będę dawał linków do stronek, które po części sa legalne lub nie. EL NINO... to chyba nie Twój problem... piszesz na publicznym forum i kaźdy wymaga zrozumiałości..tak mi się wydaje.. :? aligator, najlepiej to grozić. Gdybym umyślnie podał linka z crackami itp, to rozumiem.. jednak na www.....net są po części legalne pliki... A co do Kill Billa to nie jest to za legalna, racja.
boczi
Dodano
25.04.2004 22:41:20
boczi:
aligator:

Jak źeś taki mądrala to moźe odpowiesz mi na pytanko, czy jak wykonam kopię np. filmu DVD i udostępnie go w sieci to jest legalne czy nie bardzo ?

To juź nie jest legalne. Pliki dostępne na namtejszej stronie są TYLKO I WYŁĄCZNIE do zrobienia kopii zapasowej np. własnego filmu, który ZAKUPILIŚMY legalnie. A udostępnianie w sieci swojej kopii np. filmu DVD jest NIELEGALNE, mądralo.

Jak to czytam to widzę źe coś Ci się popierdykało z lekka. Nie bardzo rozumiem coś tu napisał.
Dla zakończenia dyskusji to poszperałem na tamtejszej stronie i znalazłem link do Kill Bill vol.2 co legalne na pewno nie jest. Teraz juź wiesz chyba dlaczego strona zniknęła. Następnym razem jak podasz link do czegoś niezgodnego z regulaminem to nie będziemy dyskutować tylko po prostu za nieprzestrzeganie regulaminu dostaniesz bana !!!
Koniec !!!
aligator
Dodano
25.04.2004 22:20:33
aligator:
Kurna EL, coś tych trolików się mnoźy ostatnio :wink: :lol:
No co chcesz. Wiosna przyszla, cieplo sie zrobilo, to trolom sie wydaje ze moga bzdety walic gdzie popadnie :mrgreen: :lol: .

P.S. boczi, nie sadzisz, ze to nie moj problem skoro nie mozesz zrozumiec ?
EL NINO
Dodano
25.04.2004 22:15:48
aligator:

Jak źeś taki mądrala to moźe odpowiesz mi na pytanko, czy jak wykonam kopię np. filmu DVD i udostępnie go w sieci to jest legalne czy nie bardzo ?

To juź nie jest legalne. Pliki dostępne na namtejszej stronie są TYLKO I WYŁĄCZNIE do zrobienia kopii zapasowej np. własnego filmu, który ZAKUPILIŚMY legalnie. A udostępnianie w sieci swojej kopii np. filmu DVD jest NIELEGALNE, mądralo.
boczi
Dodano
25.04.2004 22:12:55
Nie OCENIAM DZIAŁANIA MODERATORA, tylko się pytam, dlacazego to zrobił. Wyluzuj gościu. I o co chodzi Ci z tym trolem, bo nie rozumiem Twojego języka.. Pisz normalnie, nie wszyscy mogą zrozumieć.
boczi
Dodano
25.04.2004 22:07:57
Posłuchaj mądralo. Nie interesuje nas gdzie ta strona podawana jest jako legalna. Tu jej podawać nie moźna bo zabrania tego regulamin. Masz problemy ze zrozumieniem ?

P.S
Kurna EL, coś tych trolików się mnoźy ostatnio :wink: :lol:
aligator
Dodano
25.04.2004 22:05:39
boczi:
Nie obraź się, ale Twoja osoba Coraz bardziej zniechęca mnie do korzystania tego forum... I co Ty teraz powiesz?
A co ja moge zrobic skoro nie cierpie troli ? Co mozna powiedziec trolowi ? Troluj dalej ? Nie. Nie podoba sie ? Wolna droga.

Jeszcze jedno – nie tobie oceniac dzialania moderatora na tym forum.

P.S. A o rozumie juz bylo. Widocznie i dla Cibie nie starczylo.
EL NINO
Dodano
25.04.2004 22:01:40
Jak zwykle ten sam tekst.. Nie podoba się, zmień forum... :evil: Nie obraź się, ale Twoja osoba Coraz bardziej zniechęca mnie do korzystania tego forum... I co Ty teraz powiesz? Nie podoba się, spadaj :!: No to powiedz mi, mądralo, czy ta stronka jest legalna :?: Jak wszystkie rozumy pozjadałeś, to pewnie i to wiesz :?: dobreprogramy.com podałem jako przykład legalnego forum, na którym nie ocenzurowano tej strony WWW. Wszyscy na tym forum są mili, tylko ty wydajesz mi się...jakby to powiedzieć..inny. :? Nie obraź się za to. Mówię to, co o tym sądzę, i nie jest to złośliwość z mojej strony.
boczi
Dodano
25.04.2004 21:42:40
boczi:
Nawet na dobreprogramy.com nie ocenzurowali tej stronki.
To moze zmien forum ? Nie bedziesz mial postow cenzurowanych ? I w ogole bedzie cool :evil: .
EL NINO
Dodano
25.04.2004 21:13:08
A czy ta stronka jest nielegalna ?? Chyba jest legalna :evil: Nawet na dobreprogramy.com nie ocenzurowali tej stronki.
Na tej stronie nie są umieszczone źadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, źe pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeźeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.:
I co Ty na to :?::lol:
boczi
Dodano
25.04.2004 20:54:55
Odinstaluj Kazaa, posprzątaj po niej w systemie i rejestrze i spróbuj zainstalować ponownie.
McScr@by
Dodano
25.04.2004 19:00:00
www................net A to wielka baza linków do Emule;a... :lol:

...a regulamin to boczuś czytał ???......aligator...
boczi
Dodano
25.04.2004 12:39:22
Zygo:
z tego co pamiętam to wystarczy go odpowiednio skonfigurować na samym początku po zainslatowaniu i podłączyć się do jakiegoś serva

coś w tym stylu :P przydałoby się jeszcze zainstalować na niego jakiegoś moda np.Pawcia i powinien śmigać niesamowicie... :D
www.osiol.com
zonk45
Dodano
24.04.2004 01:01:10
z tego co pamiętam to wystarczy go odpowiednio skonfigurować na samym początku po zainslatowaniu i podłączyć się do jakiegoś serva
Zygo
Dodano
23.04.2004 17:10:50
Jesli uzywasz eMule to powiedz co robisz, ze Ci dziala.Hejka
zooropa
Dodano
23.04.2004 02:50:33
ja uźywam eMule'a i jestem naprawdę bardzo zadowolony (czego nie mogę powiedzieć o uźywaniu kazyy...
zonk45
Dodano
23.04.2004 00:46:55
DC++ http://www.complus.cxc.pl/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=43
Rzeczywiście niezły program, ja polecam wszystkim którym nie działa kazaa program bear share
darek_dade
Dodano
23.04.2004 00:17:37
Direct Connect++ wcześniej czy puźniej to ktoś napise więc podam www.google.pl oczywiście jest jeszcze wiele innych programów p2p

No i tu moźna ściągnąć ten program
Zygo
Dodano
23.04.2004 00:13:34
A co to jest DC++ ? I skad mozna sciagnac ?
zooropa
Dodano
22.04.2004 23:24:30
kazaa smierdz wole DC++ dobrzeskonfigurujesz i mozna wyciagac pozadne predkosci a nie jak w kazie gdzie przy laczu 512kbps czesto nie przekracza 10kB/s
Fala
Dodano
22.04.2004 22:14:35
zooropa
Dodano:
21.04.2004 02:25:05
Komentarzy:
20
Strona 1 / 2