PROBLEM Z URUCHOMIENIEM KAZAA !!!
Podczas uruchamiania kazaa pojawia si eokienko na caly ekran i na gornej czesci tego okienka pisze kazaa i web, ale kazaa nie chce si euruchomic i wkoncy pisze ze porgam nie odpowiada.Jest tak za kazdym razem jak uruchamiam.Instalowalem kilk arazy i niestety nic to ni epomoglo :(
Odpowiedzi: 20
No to dajmy juź spokój. Nie będę dawał linków do stronek, które po części sa legalne lub nie. EL NINO... to chyba nie Twój problem... piszesz na publicznym forum i kaźdy wymaga zrozumiałości..tak mi się wydaje.. :? aligator, najlepiej to grozić. Gdybym umyślnie podał linka z crackami itp, to rozumiem.. jednak na www.....net są po części legalne pliki... A co do Kill Billa to nie jest to za legalna, racja.
boczi:aligator:
Jak źeś taki mądrala to moźe odpowiesz mi na pytanko, czy jak wykonam kopię np. filmu DVD i udostępnie go w sieci to jest legalne czy nie bardzo ?
To juź nie jest legalne. Pliki dostępne na namtejszej stronie są TYLKO I WYŁĄCZNIE do zrobienia kopii zapasowej np. własnego filmu, który ZAKUPILIŚMY legalnie. A udostępnianie w sieci swojej kopii np. filmu DVD jest NIELEGALNE, mądralo.
Jak to czytam to widzę źe coś Ci się popierdykało z lekka. Nie bardzo rozumiem coś tu napisał.
Dla zakończenia dyskusji to poszperałem na tamtejszej stronie i znalazłem link do Kill Bill vol.2 co legalne na pewno nie jest. Teraz juź wiesz chyba dlaczego strona zniknęła. Następnym razem jak podasz link do czegoś niezgodnego z regulaminem to nie będziemy dyskutować tylko po prostu za nieprzestrzeganie regulaminu dostaniesz bana !!!
Koniec !!!
No co chcesz. Wiosna przyszla, cieplo sie zrobilo, to trolom sie wydaje ze moga bzdety walic gdzie popadnie :mrgreen: :lol: .aligator:Kurna EL, coś tych trolików się mnoźy ostatnio :wink: :lol:
P.S. boczi, nie sadzisz, ze to nie moj problem skoro nie mozesz zrozumiec ?
aligator:
Jak źeś taki mądrala to moźe odpowiesz mi na pytanko, czy jak wykonam kopię np. filmu DVD i udostępnie go w sieci to jest legalne czy nie bardzo ?
To juź nie jest legalne. Pliki dostępne na namtejszej stronie są TYLKO I WYŁĄCZNIE do zrobienia kopii zapasowej np. własnego filmu, który ZAKUPILIŚMY legalnie. A udostępnianie w sieci swojej kopii np. filmu DVD jest NIELEGALNE, mądralo.
Nie OCENIAM DZIAŁANIA MODERATORA, tylko się pytam, dlacazego to zrobił. Wyluzuj gościu. I o co chodzi Ci z tym trolem, bo nie rozumiem Twojego języka.. Pisz normalnie, nie wszyscy mogą zrozumieć.
Posłuchaj mądralo. Nie interesuje nas gdzie ta strona podawana jest jako legalna. Tu jej podawać nie moźna bo zabrania tego regulamin. Masz problemy ze zrozumieniem ?
P.S
Kurna EL, coś tych trolików się mnoźy ostatnio :wink: :lol:
P.S
Kurna EL, coś tych trolików się mnoźy ostatnio :wink: :lol:
A co ja moge zrobic skoro nie cierpie troli ? Co mozna powiedziec trolowi ? Troluj dalej ? Nie. Nie podoba sie ? Wolna droga.boczi:Nie obraź się, ale Twoja osoba Coraz bardziej zniechęca mnie do korzystania tego forum... I co Ty teraz powiesz?
Jeszcze jedno – nie tobie oceniac dzialania moderatora na tym forum.
P.S. A o rozumie juz bylo. Widocznie i dla Cibie nie starczylo.
Jak zwykle ten sam tekst.. Nie podoba się, zmień forum... :evil: Nie obraź się, ale Twoja osoba Coraz bardziej zniechęca mnie do korzystania tego forum... I co Ty teraz powiesz? Nie podoba się, spadaj :!: No to powiedz mi, mądralo, czy ta stronka jest legalna :?: Jak wszystkie rozumy pozjadałeś, to pewnie i to wiesz :?: dobreprogramy.com podałem jako przykład legalnego forum, na którym nie ocenzurowano tej strony WWW. Wszyscy na tym forum są mili, tylko ty wydajesz mi się...jakby to powiedzieć..inny. :? Nie obraź się za to. Mówię to, co o tym sądzę, i nie jest to złośliwość z mojej strony.
To moze zmien forum ? Nie bedziesz mial postow cenzurowanych ? I w ogole bedzie cool :evil: .boczi:Nawet na dobreprogramy.com nie ocenzurowali tej stronki.
A czy ta stronka jest nielegalna ?? Chyba jest legalna :evil: Nawet na dobreprogramy.com nie ocenzurowali tej stronki.
I co Ty na to :?::lol:Na tej stronie nie są umieszczone źadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, źe pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeźeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.:
Odinstaluj Kazaa, posprzątaj po niej w systemie i rejestrze i spróbuj zainstalować ponownie.
www................net A to wielka baza linków do Emule;a... :lol:
...a regulamin to boczuś czytał ???......aligator...
...a regulamin to boczuś czytał ???......aligator...
Zygo:z tego co pamiętam to wystarczy go odpowiednio skonfigurować na samym początku po zainslatowaniu i podłączyć się do jakiegoś serva
coś w tym stylu :P przydałoby się jeszcze zainstalować na niego jakiegoś moda np.Pawcia i powinien śmigać niesamowicie... :D
www.osiol.com
z tego co pamiętam to wystarczy go odpowiednio skonfigurować na samym początku po zainslatowaniu i podłączyć się do jakiegoś serva
Jesli uzywasz eMule to powiedz co robisz, ze Ci dziala.Hejka
ja uźywam eMule'a i jestem naprawdę bardzo zadowolony (czego nie mogę powiedzieć o uźywaniu kazyy...
DC++ http://www.complus.cxc.pl/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=43
Rzeczywiście niezły program, ja polecam wszystkim którym nie działa kazaa program bear share
Rzeczywiście niezły program, ja polecam wszystkim którym nie działa kazaa program bear share
Direct Connect++ wcześniej czy puźniej to ktoś napise więc podam www.google.pl oczywiście jest jeszcze wiele innych programów p2p
No i tu moźna ściągnąć ten program
No i tu moźna ściągnąć ten program
A co to jest DC++ ? I skad mozna sciagnac ?
kazaa smierdz wole DC++ dobrzeskonfigurujesz i mozna wyciagac pozadne predkosci a nie jak w kazie gdzie przy laczu 512kbps czesto nie przekracza 10kB/s