problem z uruchamianiem komputera

Witam,
Mam straszny problem. Pozyczylem od kolegi komputer, na trzy dni. Chcialem na imieniny kupic mu kosci RAM–u do jego kompa. Kupilem/pozyczylem na razie wczoraj kosc 256 MB (sd ramy). Wpialem do jego starego kompa (proc. 450 MHz, win 98). Wszystko gralo. Wyciagnalem jego poprzednia kosc i zostawilem tylko te 256 MB. Komputer sie nie uruchomil, pomyslalem, ze zle RAM–y. Wypialem je i znow wpialem te stare jego, aby komputer byl taki jak przed tym jak zaczalem w nim grzebac. Co sie okazuje, komputer sie nie uruchamia Nie wiem co mam robic, na monitorze jest napisane "no signal", podpialem kompa do innego i to samo. Przy uruchamianiu nie slysze tego charakterysytcznrgo pikniecia. Jestem strasznie zly na siebie i nie wiem co mam robic, bo to nie moj komputer

Dodam jeszcze, ze wyciagalem baterie BIOS–u i dalej nic.
Prosze Was pomozcie

Odpowiedzi: 3

Z ciekawości: jak?
spiderko
Dodano
21.07.2005 01:59:17
Hmm powiem szczerze, ze nigdy nie slyszalem o takich przyczynach, a dlaczego tak i jak sie na przyszlosc przed tym ustrzec :?:

BTW skoro wiatrak w zasilaczu i na procesorze chodzi to chyba nie jednak plyta :?

Ok udalo mi sie rozwiazac problem ;)
win_pytacz
Dodano
21.07.2005 01:32:44
A moze jakies wyladowanie elektrostatyczne polozylo plyte gl. spac (na wieki wiekow) ?
brtx
Dodano
21.07.2005 01:22:24
win_pytacz
Dodano:
21.07.2005 00:24:43
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1