Problem z uruchamianiem gier !!#
Od około tygodnia mam pewien problem z uruchamianiem gier a dokładniej z dwoma ( ColinMCRaeReally i NFS: Most Wanted ) ..... Gry te chodziły mi do tej pory normalnie i nagle przestały . Dokładniej opisując – gra zaczyna się uruchamiać i po prostu znika lub teź czasami uruchomi się menu gry ale gdy ma się juź pojawić sama gra ( np jakiś rajd ) to się wyłącza ... nie wiem co mam wam jeszcze podać byście mogli dokładniej sprecyzować powód mojego problemu ..takźe napiszcie .. mam nadzieje źe mi ktoś pomoźe .... z góry dziękuje za kaźdą , nawet najmniejszą pomoc :roll: :roll: :) :)
Odpowiedzi: 13
Mi Colin 2.0 chodzi na XP Pro świetnie.
Windolar:Ty nie masz aby przypadkiem cos takiego:
Colin uruchamia sie normalnie ale jak sie pokaze samochod na starcie po załadowaniu gry to gra sie wyłancza. czy tak ?? czy moze inaczej jest u ciebie ??
NIe u mnie nie widać nawet samochodu ... czasami jeśli wogóle włączy sie menu i dam jakiś rajd i gdy ma juz zacząć ładować tło robi się czarne i widze swój pulpit :( – identycznie mam w NFS:MOST WANTED
BOGUSHHH:no właśnie nie chce skanować kompa antywirem bo mi wszystkie EXE pousuwa
Co takiego?
moźe mu się przestawił tryb zgodności we właściwościach. U kolegi na nowym kompie teź tak było w CMR 2.0 i jak zmieniłem na Win98/me to pomogło.
Ty nie masz aby przypadkiem cos takiego:
Colin uruchamia sie normalnie ale jak sie pokaze samochod na starcie po załadowaniu gry to gra sie wyłancza. czy tak ?? czy moze inaczej jest u ciebie ??
no właśnie nie chce skanować kompa antywirem bo mi wszystkie EXE pousuwa ... chyba źe znacie jakiegoś dobrego antywira ... a co do SYS. operacyjnego to mam WIN XP PROFESSIONAL
A jaki masz Windows? Jak Win 3.11 to się nie dziw :).
Przeskanuj kompa antywirusemi zobacz czy jakies świństwo się nie dostało
To ja juź nie wiem. poddaje sie.
hmmmm ... wtym czasie właściwie nic nie instalowałem ani odinstalowywałem , ale dziś znowu próbowałem załączyć tego C.M.R.2 i chodził mi, a gdy skończył się rajd i dałem aby rozpoczęło nowy rajd to się wyłączył i teraz to juź nic nie rozumiem co z tym moźe być :( :(
Od około tygodnia. Co instalowałeś tydzień temu, albo inaczej, co odinstalowywałeś tuź przed tym jak przestało działać?
Tak , instalowałem ... mam karte GeGorce4mx440 i instalowałem sterowniki – 41.09_win2kxp , 66.93_win2kxp_international , 77.72_win2kxp_international_whql
lecz nic to nie pomogło :cry: :cry: niemam pojęcia co jeszcze moge zrobić :( :(
lecz nic to nie pomogło :cry: :cry: niemam pojęcia co jeszcze moge zrobić :( :(
Kurcze, podałeś duźo informacji...... ale z tego co widzę to moźliwe, źe karta graficzna jest winna. Instalowałeś nowe sterowniki?
Strona 1 / 1