PROBLEM Z UDOSTEPNIANIEM INTERNETU RADIOWEGO!!!!!!!!
Witam.. chce udostepnic polaczenie radiowe.. (place abonament za nie..) zrobilem siec kablową.. dwa kompy w sieci siec jest sprawna.. Na kompie glownym mam wlasnie radiowke i chce ja udostepnic drugiemu kompowi.. MAM WINY XP PRO + service pack 2 na obydwu kompach. Ale wystarczy ze wlacze "polaczenie lokalne" (kablowe)(na kompie glownym) i gdy sa aktywne dwa polaczenia: 1) radiowka i 2) kablowe polaczenie... radiowy internet w ogole nie chce chodzic..:| :/.. w ogole nie otwiera stron www ani nic..:–(.. NIE WIEM DLACZEGO TAK SIE DZIEJE>>!! :|.. Prosze o szybka pomoc...
Odpowiedzi: 2
udalo sie nareszcie udostepnic to polaczenie internetowe hula na kompach.. ale jesli np korzystamy z obydwu kompow jednoczesnie tzn pzegladamy strony www to po kilkunastu minutach czesto tez po kilku minutach polaczenie internetowe przestaje dzialas..:–(.. i ani na udostepniajacym kompie nie hula ani na tym drugim..:/.. a jesli w ogole nie uzywa sie kompa udostepniajacego to wtedy na tym drugim chodzi ok wszystko.:| powalone to jest.. dlaczego tak sie dzieje..???????
Pozmienialem nawet te opcje polaczen.. IP .. bo mialem konflikt w sieci adresow IP.. bo moja karta bezprzewodowa z ktorej pomoca lacze sie z netem radiowym miala IP ktore spowodowywalo błąd..:/. I wtedy udalo sie udostepnic lacze radiowe w sieci.. ale dalej nie mozna otwierac stron www ani korzystac z poczty.czy gg itd ANI NA KOMPIE UDOSTEPNIAJACYM ANI NA DRUGIM KOMPIE chociaz drugi komp wykrywa udostepnione polaczenie..:|. Jak to naprawic..? Zeby polaczenie normalnie hulalo i na drugim kompie rowniez..?? ?? ?? PROSzE O POMOC SPECJALISTOW!!!!!!!!!!!
Strona 1 / 1