problem z tray'em
mam problem tego rodzaju – w trayu mam kilka programow, np gg,getright,popup itd od pewnego czasu brak tych ikon w trayu pomomo tego, ze sa uruchomione, gry zrobie odtworzenie z punktu odtwarzania to wszystko wraca do normy, ale tylko do ponownego uruchomienia, chcialem uzyc progrmu tryit, ale on nic nie robi – uruchamia sie i nic :cry:
Odpowiedzi: 4
sprawdzalem norton 2004 i spybootem i stingerem i jeszcze czyms, ale nic nie znaleziono, ustawienie zawsze widoczny nic nie daje,pomaga czesciowo startup delayer, w ktorym moge opoznic start wybranych programow, ale to tez raz dziala raz nie dziala, jedyny plus z tego wszystkiego, ze dowiedzialem sie np ze strony microsoftu, ze w tray'u lub fachowo(zasobniku systemowym) moze byc widocznych jednorazowo 14 ikon (ja tylu nie mam). Ten prblem mam juz drugi raz poprzednio formatowalem teraz mi sie nie chce
Moźe spróbujesz ustawić ikony które są Tobie potrzebne w Właściwościach Paska Zadań : Zawsze widoczny :roll:
Przeskanuj Os`a Antywirusem, Antymalware w celu wyeliminowania infekcji ( moźe to teź mieć związek z problemem ).
Przeskanuj Os`a Antywirusem, Antymalware w celu wyeliminowania infekcji ( moźe to teź mieć związek z problemem ).
dziękuje za podpowiedz, ale sam to sauwazylem, ze po wylogowaniu i zalogowaniu wszystko wraca do "normy", ale po restarcie znowu jest ten problem
:arrow: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;pl;180498
Strona 1 / 1