Problem z Total Commanderem?
Dziasiaj od rana instalowałem nowego Windowsa, zmieniają po raz pierwszy na system plikow NTFS. Wszystko jest tak jak powinno, prgramy, gry, wszytsko chodzi jak pod FAT 32, ale z Total Commanderem, ktorego zawsze uzywalem co sie chyba stalo. Chcac zalogowac sie na FTP poprzez ten program on odmawia tego logowania. Staje na
i dalej nie idzie, anulowalem to ale pozostaje pusta biala pierwsza strona. Co to sie stalo?, czy ktos mi poradzi co z tym zrobic, bo dla mnie to duźo znaczy – nie moge zalogowac sie na serwerach FTP, a ten program to potrafi...
przeciez przez taka glupote nie bede instalowal i formatowal od poczatku kompa.... pomoźcie!!!
pzd.
i dalej nie idzie, anulowalem to ale pozostaje pusta biala pierwsza strona. Co to sie stalo?, czy ktos mi poradzi co z tym zrobic, bo dla mnie to duźo znaczy – nie moge zalogowac sie na serwerach FTP, a ten program to potrafi...
przeciez przez taka glupote nie bede instalowal i formatowal od poczatku kompa.... pomoźcie!!!
pzd.
Odpowiedzi: 4
wina okazało się włączone dwa firewalle. Ten standardowy w Windowsie i dodatkowy w postaci ZoneAlarm–a. Wyłaczyłem ten standardowy i jest wszystko OK!
dzieki za pomoc i pzd. :)
dzieki za pomoc i pzd. :)
Nie wystarczy zalaczyc tryb pasywny ?
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?p=48421&highlight=#48421
sprobuj laczyc sie innym softem. np FlashFXP
Strona 1 / 1