Problem z THPS3!!!
Helloł!Po odpaleniu gry jedyne co widze to czarny ekran,w tle słysze muzyczke i to wszystko!Mam zainstalowane najnowsze stery!Help!!!:cry:
Odpowiedzi: 20
i sie zrobił off–topic :D Trzymajcie sie tematu.
i sie zrobił off–topic :D Trzymajcie sie tematu.
jakby rozmyta, bardzo dziwnie rozmyta :wink:
PgX:tylko grafa jakaś taka..."dziwna" :?
co znaczy "dziwna"???
tylko grafa jakaś taka..."dziwna" :?
ja w demo gralem, trzeba przyznac ze wymiata, pozostale czesci zostawia w tyle, szkoda tylko ze jedna mapa w demie :/
ja w demo gralem, trzeba przyznac ze wymiata, pozostale czesci zostawia w tyle, szkoda tylko ze jedna mapa w demie :/
Demo THPS4 w jakie grałem jest super po prostu. Wy teź grailiście moźe ?
mlodys:"kupic" i zainstalowac "oryginalna" :D
tak to by byla jakas nowosc :mrgreen: , to ja jush wole sie wstrzymac do premiery thps4 for pc :P
mlodys:"kupic" i zainstalowac "oryginalna" :D
tak to by byla jakas nowosc :mrgreen: , to ja jush wole sie wstrzymac do premiery thps4 for pc :P
hehe w takim razie mnie tez nie lubi choc nei tak bardzo bo ja tylko w ostatniej planszy nie moge zebrac kilku rzeczy. Moze sproboj sciagnac lub "kupic" i zainstalowac "oryginalna" :D
tja instalowalem jush pare razy :) i nawet formata robilem :P halik mnie nie lubi ;(
Sproboj ze sterownikami, mnie to pomoglo. A jesli chodzi o ten blad z "runtime" itd to nie wiem, sproboj zainstalowac jeszcze raz gierke moze cos sie "samo naprawi" :D
e to to jeszcze maly problem ;), u mnie kiedys halik dzialal, a teraz jak chce sobie zagrac, odpala sioe intro i wyskakuje runtime error i pokazauje sciezke programu po czym pisze ze abnoramal:)
mlodys napisales zeby zainstalowac sterowniki do monita, o tym jeszcze nie pomyslalem, bo na patchu jest to samo, sprawdzalem odswiezanie, rozne tryby grafiki w starterze gry i nic, ale z tymi sterami sprobuje;)
mlodys napisales zeby zainstalowac sterowniki do monita, o tym jeszcze nie pomyslalem, bo na patchu jest to samo, sprawdzalem odswiezanie, rozne tryby grafiki w starterze gry i nic, ale z tymi sterami sprobuje;)
Maly_M rada dla ciebie :
Gdy zadajesz tego typu pytania czyli "gra mi nie chodzi bo ............" to podawaj dokladne informacje na temat twojego komputera (jaka karta graf., procek, karta muzyczna itp .)
Gdy zadajesz tego typu pytania czyli "gra mi nie chodzi bo ............" to podawaj dokladne informacje na temat twojego komputera (jaka karta graf., procek, karta muzyczna itp .)
Mialem ten sam problem jest to wina: albo masz w grze ustawiona wyzsza rozdzielczosc niz normalnie lub musisz zainstalowac nowe sterowniki do swojego monitora. Mnie to pomoglo. Sproboj rowniez sciagnac patcha do gry i ustawic wyzsze odswieźanie się monitora. Ja wlasnie gram juz w ostatniej planszy :) Pelen wypas :) szkoda ze 4ka mi nie pojdzie :(((((
Mialem ten sam problem jest to wina: albo masz w grze ustawiona wyzsza rozdzielczosc niz normalnie lub musisz zainstalowac nowe sterowniki do swojego monitora. Mnie to pomoglo. Sproboj rowniez sciagnac patcha do gry i ustawic wyzsze odswieźanie się monitora. Ja wlasnie gram juz w ostatniej planszy :) Pelen wypas :) szkoda ze 4ka mi nie pojdzie :(((((
Ja tam nie miałem problemów z THPS 3–zainstalowałem i bez najmniejszych problemów –nie przycina sie nawet odrobinę! !
Giera bomba–tylko sterowanie troche zwalili ! :arrow:
Giera bomba–tylko sterowanie troche zwalili ! :arrow:
dokladnie mam ten sam problem po odpaleniu thps3 mam czarny ekran i slysze tylko efekty dzwiekowe.
posiadam grafike gf4 mx 440 64dd .
prosze o pomoc i z gory dziekuje
posiadam grafike gf4 mx 440 64dd .
prosze o pomoc i z gory dziekuje