Problem z THPS2
Witam
Mam problem z giera THPS2.Wszystkie inne chodza spox a przy uruchamianiu tej wyskakuje mi – Aplikacja zostala zle zainicjowana 0x00000005.Nie ma pojecia o co chodzi.Wszystkie sterowniki sa OK ( chodza z innymi gierami ).Wlaczenie zgodnosci tez nic nie daje.Wersja XP – profesional ( jak widze na forum to wszystkim innym THPS chodzi – tylko koorwa nie mi).Pomozcie bo probowalem juz wszystkiego.
Mam problem z giera THPS2.Wszystkie inne chodza spox a przy uruchamianiu tej wyskakuje mi – Aplikacja zostala zle zainicjowana 0x00000005.Nie ma pojecia o co chodzi.Wszystkie sterowniki sa OK ( chodza z innymi gierami ).Wlaczenie zgodnosci tez nic nie daje.Wersja XP – profesional ( jak widze na forum to wszystkim innym THPS chodzi – tylko koorwa nie mi).Pomozcie bo probowalem juz wszystkiego.
Odpowiedzi: 11
plyta jest napewno dobra, bo na 98 wszystko chodzilo
spartolona plyta ?:a mi thps2 pod XP nie chce nawet ruszyc z instalacja, nie wiecie jaka moze byc przyczyna???
a mi thps2 pod XP nie chce nawet ruszyc z instalacja, nie wiecie jaka moze byc przyczyna???
zamiast sobie kupić cd action... mi ta wersja działa i pod xp i pod 2k (a pod 2k na laptopie czyli liczy sie podwójnie :D)
działa działa działa!!!!!!!!!
wsytarczy zainstalowac ten patch
/http://thps.board.cz/download/thps2_patch.zip
p.s. po zainstalowaniu tego patcha gra chodzi na tym samym cracku co pod 98 i jest po angielsku;)
pozdrawiam
wsytarczy zainstalowac ten patch
/http://thps.board.cz/download/thps2_patch.zip
p.s. po zainstalowaniu tego patcha gra chodzi na tym samym cracku co pod 98 i jest po angielsku;)
pozdrawiam
nie wiem, pewnie masz racje bo ja się na tym nie znam, ale gra na 10000000% jest po angielsku bo pod 98 było po angielsku...
jakie cracki ??!! :evil: regulamin sie klania !! musisz miec niemieckiego THPS bo crack nie zmienia jezyku gry :lol: hehe
Tu podałem pare linków do cracków. Powino działać. U mnie niestety na kaźdym z tych cracków gra działa po niemiecku. Moźe da się to jakoś zmienić?
––– SLAY3R –––
Nie wolno zamieszczać adresów do cracków itp.
––– SLAY3R –––
Nie wolno zamieszczać adresów do cracków itp.
Ja mialem to samo ale mi wkoncu zaczol dzialac a wszystko po zainstalowaniu cracka ktorego poszukalem na goglarce crack angielski ale gra byla polska
karpik86:U mnie jest dokładnie to samo. Ale to jest wina cracka – tak mi się wydaje. Ścignąłem jakiegoś niemieckiego i gierka działa, tylko źe napisy teź są po niemiecku....
ladnie stary temat odkopaliscie :?
BTW: ze crack niemiecki to masz w grze napisy po niemiecku ?
U mnie jest dokładnie to samo. Ale to jest wina cracka – tak mi się wydaje. Ścignąłem jakiegoś niemieckiego i gierka działa, tylko źe napisy teź są po niemiecku....
Strona 1 / 1