Problem z szyboscia transferu w neostradzie
Po zainstalowaniu win xp i zainstalowaniu neostrady mam problemy z transferem. Zauwazylem z w około pierwszywch 30 sek po starcie systemu wszystko działa ok a dopiero pozniej transfer spada nawet ponizej 1 kb. Gdy chcialem sprawdzic wydajnosc systemu i obslugiwane programy (ctrl + alt + del) ekran po chwili sam sie zamyka. prosze o pomoc
Odpowiedzi: 11
Juz jest wszystko luz... zainstalowalem Ad–aware 6 i wykrylo mi 10 bledów i teraz jest gitez–majonez ;)thx 4 advises
Zainstaluj recznie wszystkie stery do USB z plytki Neostrady moze to pomoze jesli chodzi o USB :]
mam pomysl wez usun w galezi USB w menadzerze urzadzen wszystkie urzadzenia pozniej kliknij na skanuj w poszukiwaniu nowego sprzetu powinien poinstalowac wszystko napewno bedzie cie prosil o sterowniki, a masz jakies wykrzykniki albo znaki zapytania w menadzerze urzadzeń
scignalem sobie wszystkie uaktualnienia do xp ze stronki microsoftu i nadal nic... To moze byc cos walsnie z tym usb, bo w menadzerze urzadzen mam napisane ze nie moze wykryc strownika do "Kontrolera magistrali szeregowej USB"... any suggestions??
Miałem ten sam problem u siebie kupilem na allegro nowy kontroler USB. Teraz wszystko dziala he siedzialem nad tym problemem z 3 tyg. a winde chyba z 30 razy przeistalowalem – jak znajdziesz jakis inny sposób na roziwązanie problemu to daj znac ok dzieki.
Mam P4 2.4 ghz 512 ddr geforce 3 tit 128 mb. Zainstalowalem takze nortona 2004, zgralem uaktualnienia (5 mb prawie w godzine;p) i wykrylo mi jakies wiry i bledy ale problem jest ciagle taki sam. A jak sie dokładnie ta łatka nazywa??
ehh jaki komunikat chyba tobie sie wirusy pomylily albo mi :/ sorki chyba mi chodziło mi o sasserka ktory u mnie na NEO powodował transfery kolo 1 kb/s czasem 600 bajtów cos w tym stylu :) na niego tez jest łatka na programosach i ja powinienes zainstalowac i gitara :]
nio tak, ale mu się komunikat nie włącza!!, a jak juz to ISSAS, klonik blasterka :]
MAsz Blasterka =]] zassaj łatki ze stronki www.programosy.pl Programy>>>Zabezpieczajace
System XP z SP1 czy bez, poprawki krytyczne wgrywałeś.
Odwiedź dział bezpieczeństwo.
Na początek sprawdz szkodniki tym:
http://skaner.mks.com.pl/
Odwiedź dział bezpieczeństwo.
Na początek sprawdz szkodniki tym:
http://skaner.mks.com.pl/
Czy masz jakiegos anty vira co ??? Jeśłi masz to czy masz włączony tzw: monitoring w nim co ???? Jakiego masz kompa???
Strona 1 / 1