problem z systemowymi dzwiękami
Odpowiedzi: 4
-
Nie ze nie umiem sprawdzić tylko niema zdarzeń wpisu o błędzie z systemem żadnych więc nic nie podałem pliki vaw mam na dysku i w opcjach jak ustawiam ok jest działają a po zatwierdzeniu system jest cichy nie działa po za chmurką informacyjna
-
[quote=XanTyp]Wyrapowałeś to, czy to tylko takie moje odczucie? Zróbże porządek z interpunkcją! Czytać tego nie idzie. [quote=bos_kg]nie działają systemowe mi dziwki[/quote]Dziwki systemowe. A to ci dopiero rajfur z tego Windowsa :-k Jakość, jakość i jeszcze raz: JAKOŚĆ treści to nie tylko zlepek słów i zgaduj-zgadula, co autor miał na myśli. :-" [quote=bos_kg]3 dni temu pod rząd 3 krotnie mi się zresetował Windows[/quote]A czemu się zresetował? BSOD, czy tak zwyczajnie, bez żadnego sygnału ostrzegawczego? Co na to podgląd zdarzeń? Bo watpię, abyś nie miał tam przynajmniej paru ostrzeżeń.[/quote] Więc na początek napiszę sorry za mą dysleksje a komputer zresetował się od tak już tak miałem bo ale wtedy przegrzewał a teraz od tak i od tej pory tylko jak chmurki wyskakują słyszę dźwięki i to wszystko a przypisałem na nowo wszystkie dźwięki i nic cisza jet po za chmurką informacyjną i tak jest od wczoraj nocy