problem z systemem windows xp professional

od jakiegoś czasu ukazuje mi się komunikat. To chyba związane z systemem, bo juź próbowałem odinstalować Service Pack 2, bo chciałem sobie poprawić centrum bezpieczeństwa, bo mi siadła zapora systemowa i pomogło, ale z komuniukatem nie mogę sobie poradzć.
ZA kaźdym razem kiedy wchodze do systemu to mi się to otwiera, bądź kiedy otwieram skót do programu na pulpicie, albo nawet link w panelu sterowania, gdy chcę wejść w opcje, to samo mi się otwiera. Muszę dopiero odklikać jedną funkcję, aby mógł dopiero otworzyć dany program, czy coś w tym stylu.
Prawdopodobnie to mam od systemu.
Czy jest jakiś sposób na to, czy zostaję zmuszony juź przeinstalowac system.
Bo tak samo w ten sposób opuźnia mi się otwieranie systemu, to samo dzieje sie z otwieraniem róźnych skrótów programu.

Nie wiem juź co to jest.
Czy to nie jest coś w msconfig?

Odpowiedzi: 3

Wy andrzej1, nie gadajcie mi tu glupot. Jesli nie wiecie w jaki sposob wkleic zrzut, zapytajcie, a nie kurna wrzucacie posta, ktory jest wart tyle, ile kapsel z piwa. Druga sprawa – swoja niepelnosprawnoscia nie bedziecie sie tutaj zaslaniac, bo ona nie zwalnia Was z myslenia. Poza tym, wydaje sie Wam, ze ja mam w zakresie swoich obowiazkow przegladanie wszystkich 21 tysiecy profili na tym forum ? Myslicie, ze ja juz nie mam co robic ?

BTW, ostro jeszcze nie bylo, a zdjecia wkleja sie na serwerach do tego przeznaczonych.

Dopisze jeszcze:
skoro nie wiesz w jaki sposob wkleic zrzut, wystarczylo przepisac komunikat, podac o co w nim chodzi. Tu chyba niepelnosprawnosc nie przeszkadza ?
EL NINO
Dodano
31.03.2006 15:35:10
a gdzie się wkleja zdjęcie?

Przedewszystkim, wy Admin, nie tak ostro, trochę kultury i zachowania, bo chyba jest ktoś nad wami

A poza tym ja nie wiem, gdzie ja mogę wkleić zdjęcie, nad tym napierw pomyślćie.

Chyba moźecie zobaczyć w profil źe jestem osobą niepełnosprawną, i chyba kaźdy moźe coś nie wiedzieć
andrzej1
Dodano
31.03.2006 15:18:54
andrzej1:
ZA kaźdym razem kiedy wchodze do systemu to mi się to otwiera
Ale w torbe jeźa co ? Co to jest "TO" ?
Ty nie wiesz, a My mamy wiedziec na podstawie opisu: "to mi sie otwiera" ?
EL NINO
Dodano
31.03.2006 15:05:13
andrzej1
Dodano:
31.03.2006 14:19:02
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1