problem z sys xp
hej wszystkim..mam pewnien problem. Oto juz wyjaśniam...więc na pulpicie ekranu próbuje klikając myszką zrobić odświeźanie poleceniem "odsiwez" tylko pojawia sie w tym momencie problem gdyź pojawia sie komunikatC:Documents and settings???Pulpit odwołuje sie do lokalizacji, któa jest niedostępna. Moze ona znajdować sie na dysku twardym tego komputera lub w sieci. Upewnij sie, ze dysk jest właściwie włoźony i ze masz połączenie z Internetem lub siecią, a następnie spróbuj ponownie. i tak dalej. Wszystko łądnie zainstalowałam..a tu takie zaskoczenie..walcze z tym jak to naprawic..ale format i nowe zainstalowanie nic nie daje..nie wiem co robic..prosze pomózcie mi!!!
Odpowiedzi: 1
Opisane zjawisko ma miejsce wtedy, gdy znajdujamy sie w folderze X a on wym samym czasie zostaje usuniety (np gdy usuwamy jakis prog a deinstalator usuwa tez folder) albo po kliknieciu w skrot do nieistniejacego juz programu.
Mysle ze masz jakiegos wira, trojana...
W ogole to dziwny problem: byc na Pulpicie ktorego nie ma ( z punktu widzenia systemu operacyjnego ).
A moze masz jakies badsektory... i powoduja jakies bledy przy dostepie do danych, ale z drugiej strony penie system by sie nie uruchamial.
Jaki masz system plikow na dysku?
Cos wymyslimy... moze kto inny ma jakikolwiek pomysl??
Mysle ze masz jakiegos wira, trojana...
W ogole to dziwny problem: byc na Pulpicie ktorego nie ma ( z punktu widzenia systemu operacyjnego ).
A moze masz jakies badsektory... i powoduja jakies bledy przy dostepie do danych, ale z drugiej strony penie system by sie nie uruchamial.
Jaki masz system plikow na dysku?
Cos wymyslimy... moze kto inny ma jakikolwiek pomysl??
Strona 1 / 1