problem z subwooferem w głośnikach 5.1
Witam
Mam bardzo dziwny problem z subwooferem. Mianowicie działa on tylko podczas co drugiego uruchomienia systemu.
Czyli jak działa i nie wyłączę/zrestartuje kompa to działa dalej, ale jak zrobię restart bądź wyłącvzę go i włącze po jakimś czasie to działają wszystkie głośniki oprócz subwoofera. Po kolejnym restarcie/uruchomieniu subwoofer znowu działa. Dzieje sie tak za każdym razem - tzn. zawsze przy co drugim uruchomieniu kompa działa. Nie mam pojęcia co moze być przycczyną tej sytuacji - czekam na Wasze sugestie
Moja karta dźwiękowa - Supreme fx (7.1), system - xp pro sp2
Mam bardzo dziwny problem z subwooferem. Mianowicie działa on tylko podczas co drugiego uruchomienia systemu.
Czyli jak działa i nie wyłączę/zrestartuje kompa to działa dalej, ale jak zrobię restart bądź wyłącvzę go i włącze po jakimś czasie to działają wszystkie głośniki oprócz subwoofera. Po kolejnym restarcie/uruchomieniu subwoofer znowu działa. Dzieje sie tak za każdym razem - tzn. zawsze przy co drugim uruchomieniu kompa działa. Nie mam pojęcia co moze być przycczyną tej sytuacji - czekam na Wasze sugestie
Moja karta dźwiękowa - Supreme fx (7.1), system - xp pro sp2
Odpowiedzi: 1
Sprawdź jego podłączenie wtyczki/kable,jak możesz podmień kabel sygnałowy do niego.
Przeinstaluj sterowniki do karty muzycznej,czyli odinstaluj dokładnie wszystko i zainstaluj ponownie - wszystko w linku.
Sprawdź subwoofer na innym kompie.
Strona 1 / 1
wina faktycznie była w sterach i dopiero po formacie wszystko działa ok . Dzieki za sugestie