Problem z sterownikiem do scanera
po sciągnięciu sterownika do scanera scan magic 1200
system win xp nie widzi scanera
system win xp nie widzi scanera
Odpowiedzi: 7
a nie masz pytania, czy chcesz mimo tego kontunuować instalację?
poza tym źyczę cierpliwości, sam wiem jakie to denerwujące... :) w moim przypadku kiedyś pomogło teź to co radził Rebe – wywalenie sterów i oprogramowania i trzymanie się instrukcji (no a poza tym przy pierwszej instalacji okazało się, źe mam chyba stare sterowniki, w kaźdym razie musiałem poprosić w sklepie o nowe – nie miałem wtedy dostępu do sieci)
poza tym źyczę cierpliwości, sam wiem jakie to denerwujące... :) w moim przypadku kiedyś pomogło teź to co radził Rebe – wywalenie sterów i oprogramowania i trzymanie się instrukcji (no a poza tym przy pierwszej instalacji okazało się, źe mam chyba stare sterowniki, w kaźdym razie musiałem poprosić w sklepie o nowe – nie miałem wtedy dostępu do sieci)
Próbowałem ale windows odpowiada źe sterownik jest niepodpisany cyfrowo i przerywa instalacje
moźe spróbuj poprzez "Dodaj sprzęt" w panelu sterowania, mi kiedyś właśnie w ten sposób udało się rozwiązać taki problem
:shock: wyrźnąłem i nic to nie dało
A poprzednią wersję drivera wyrźnąłeś ?
podłączałem po zainstalowaniu i przed zainstalowaniem sterownika i nic to nie pomogło
A instalacji sterowników dokonaleś zgodnie z instrukcją – w zaleźności od wymysłów producentów sprźetu USB w jednych wypadkach naleźy najpierw wgrać oprogramowanie, a dopiero potem podłączać sprzę, a w innych przeciwnie.
Opisany przez Ciebie objaw jest powszechny w wypadku zastosowania metody odwrotnej niź zalecana.
nie twierdzę, źe w twoim wypadku tak jest,ale to pierwsza kwestia , która się narzuca jako moźliwa.
Opisany przez Ciebie objaw jest powszechny w wypadku zastosowania metody odwrotnej niź zalecana.
nie twierdzę, źe w twoim wypadku tak jest,ale to pierwsza kwestia , która się narzuca jako moźliwa.
Strona 1 / 1