Problem z Spysheriff w windowsie 98
Witam wszystkich bardzo serecznie!
Prosze o pomoc zalapalem gdzies tego popularnego na tym forum spysheriff'a. Chcialem uruchomic program hijack jednak juz na samym poczatku wywalil mi komunikat ze brak jest wymaganego pliku .dll. Oraz nie mam zakladki we wlasciwosciach mojego komputera dotyczącej wyłanczania przywracania systemu. Prosze o pomoc, dzieki z gory.
pozdro
Prosze o pomoc zalapalem gdzies tego popularnego na tym forum spysheriff'a. Chcialem uruchomic program hijack jednak juz na samym poczatku wywalil mi komunikat ze brak jest wymaganego pliku .dll. Oraz nie mam zakladki we wlasciwosciach mojego komputera dotyczącej wyłanczania przywracania systemu. Prosze o pomoc, dzieki z gory.
pozdro
Odpowiedzi: 3
Moze lepszy rozwiazaniem byloby kupno nowego kompa ? Fabrycznie czysty dysk na 1000% nie byby zasyfiony :P .lkh1:poszedlem po najnizszej lini oporu i sformatowalem dysk
Po co kolego glowe zawracasz skoro idziesz "po najnizszej linii oporu" ?
Witaj, poszedlem po najnizszej lini oporu i sformatowalem dysk, to napewno usunelo spysheriff'a :)) Dzieki Pozdrowienia
Windows 98 nie posiada opcji przywracania systemu.
Jakiej konkretnie biblioteki brakuje Hijackowi ? Nie msvbvm60 ? Jeśli tak to ściągnij Visual Basic
Jakiej konkretnie biblioteki brakuje Hijackowi ? Nie msvbvm60 ? Jeśli tak to ściągnij Visual Basic
Strona 1 / 1