Problem z SP2

Mam problem! Po zainstalowaniu sp2 przestałą mi działąć FIFA 2005! Na sp1 działałą! Czy wiecie czyja to wina! Napewno nie sterowników od grafiki bo mam od FX – nivida z tego roku! A wyjaśnie problem! Wszystko jest ok do półki nie włącze mecza! Jak sie ładuje to wychodzi mi na pulpit do windowsa! Czy wiecie oco chodzi??

Odpowiedzi: 3

rak115:
Mam problem! Po zainstalowaniu sp2 przestałą mi działąć FIFA 2005! Na sp1 działałą! Czy wiecie czyja to wina! Napewno nie sterowników od grafiki bo mam od FX – nivida z tego roku! A wyjaśnie problem! Wszystko jest ok do półki nie włącze mecza! Jak sie ładuje to wychodzi mi na pulpit do windowsa! Czy wiecie oco chodzi??

Taki sam mialem problem z hl2 nragralem gierke i ciągle w tym samym momenice sie resetował komp mi nagralem nowego dairexta i stery i wszytko ok spróbuj tak
Lenko
Dodano
31.08.2005 01:03:13
rak115:

No chyba nie uwazasz ze to wina kogoś z tego forum. Prorokiem nie jestem ale moze sterowniki inne zainstaluj (bo to ze sa z tego roku o niczym nie swiadczy) albo moze directX–a masz za starego.
Albo gra juz sie zuzyła i musisz wymieniac :mrgreen:
cybull
Dodano
30.08.2005 11:23:40
a i zapomniałem pomyłka ! NIe wychodzi na pulpit tylko restartuje go!
rak115
Dodano
30.08.2005 11:20:57
rak115
Dodano:
30.08.2005 11:16:09
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1